Nieuws

DE MSC SEAVIEW IS GEDOOPT TIJDENS EEN SCHITTERENDE CEREMONIE IN DE HISTORISCHE HAVEN VAN GENUA.

9-6-2018

Genua, Italië, 9 juni 2018 - Deze avond wordt het nieuwe vlaggenschip MSC Seaview toegevoegd aan de vloot van MSC Cruises. Het schip wordt gedoopt in de aanwezigheid van een reeks sterren, VIP's, belangrijke reispartners, internationale media, het topmanagement van MSC Cruises en van haar moedermaatschappij de MSC Group. Ook Gianluigi Aponte, de oprichter en scheepseigenaar is samen met de familie Aponte- Vago aanwezig. 
 
De doopceremonie wordt georganiseerd door de Zwitsers- Nederlandse televisiepresentatrice Michelle Hunziker. Zij zal de bekende Italiaanse zanger Zucchero Fornaciari op het podium verwelkomen. 
De tv-ster Lorella Cuccarini heeft een speciaal optreden georganiseerd, namelijk een optreden van het Italiaanse kinderkoor Piccolo Coro Dell'Antoniano. Zij treden op als de UNICEF-ambassadeurs om de belangrijke samenwerking met UNICEF te benadrukken. 
 
Wie ook op het podium zal staan is Matteo Bocelli, het jonge talent van belcanto en zoon van de wereldberoemde Andrea Bocelli, die zong tijdens de doop van MSC Seaside. Matteo Bocelli zal zingen tijdens de Officiersparade, een belangrijke traditie om de bemanning van het schip te eren.
 
Ramon Freixa, de Spaanse chefkok die zijn eerste restaurant op zee aan boord van de MSC Seaview heeft, is ook aanwezig bij de ceremonie. De pan-Aziatische chef-kok Roy Yamaguchi zal zijn tweede MSC-doop bijwonen samen met Jon Kortajarena, Giovanna Ewbank en Ariane Brodier.
 
Om de traditionele ceremonie af te sluiten zal Sophia Loren het lint doorknippen waardoor de fles champagne tegen de boeg van het schip uiteen zal spatten. 
 
De visie was om iets unieks te creëren zodat de gasten kunnen genieten van de Middellandse Zee. Ook zal het schip alleen in warme klimaten varen om zo een speciale band tussen gasten en de zee te creëren. De meeste cruiseschepen bieden binnen een groot aanbod aan entertainment, restaurants en nog veel meer terwijl de MSC Seaview haar gasten zoveel mogelijk laat genieten van de buitenruimtes. 
 
MSC Seaview is het 15e schip van de vloot van MSC Cruises en het derde schip welke in slechts 12 maanden in de vaart is genomen en onderdeel is van een, € 10,5 miljard kostende, investeringsplan MSC Seaview start haar eerste reis vanuit Genua op 10 juni en zal wekelijks maar liefst   havens aandoen in de westelijke Middellandse Zee:  Genua, Marseille, Barcelona, Napels, Messina (Sicilië) en Valletta (Malta).
 
Klik hier voor meer informatie: