Nieuws

MSC Cruises verbetert connectiviteit over de gehele vloot

18-4-2016

Hoofddorp , 18 april 2016 - MSC Cruises, 's werelds grootste particuliere cruiserederij en marktleider in de Middellandse Zee, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika, heeft aangekondigd de connectiviteit over de gehele vloot te verbeteren met speciale nieuw -samengestelde internetpakketten. Om nog beter te voldoen aan de behoeften van de hedendaagse vakantiegangers. Deze nieuwe pakketten voorzien de gasten van snel, betrouwbare toegang tot het web, welke zeer makkelijk in gebruik is. Daarbij hebben de gasten de mogelijkheid om hun onvergetelijke herinneringen te delen met vrienden en geliefden terwijl zij op zee zijn. MSC Cruises werkt hiervoor samen met Marlink, een pionier op het gebied van bedrijf kritische communicatie-oplossingen voor klanten die actief zijn in afgelegen omgevingen. MSC Cruises zal dynamische bandbreedte bieden op haar 12 bestaande schepen, evenals de volgende generatie schepen die momenteel in aanbouw zijn, waaronder de MSC Meraviglia en MSC Seaside. Ongeacht de route en het vaargebied van de schepen, welke is verspreid over vijf continenten, zullen de gasten continue toegang hebben tot hoge bandbreedte en wereldwijde toegang. 
 
Gianni Onorato, MSC Cruises CEO: "We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om te innoveren en de beleving van de gasten aan boord te verbeteren. We weten dat in contact te blijven, terwijl men op vakantie is, steeds belangrijker wordt voor onze gasten. Met de lancering van state-of-the-art technologie kan MSC Cruises hen in staat stellen om aangesloten te blijven en onvergetelijke momenten te delen met vrienden en familie. Natuurlijk kunnen zij ook e-mails lezen of gewoon het dagelijks nieuws volgen. "
 
De nieuwe internetdiensten zijn nu live aan boord van de MSC Preziosa welke op dit moment vaart in de Westelijke Middellandse Zee, en de MSC Divina in het Caribisch gebied en zal de komende maanden uitgerold worden over de gehele vloot.
 
De internetpakketten zijn samengesteld om eenvoudig aan de verschillende behoeften van de gasten te voorzien. Het SOCIAL pakket is gericht op degenen die 24/7 aangesloten willen zijn op social media en willen chatten met vrienden. Dit geldt ook voor populaire sociale platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, WhatsApp, Snapchat, WeChat, Pinterest. Prijzen vanaf € 3,90 per dag  of € 14,90 voor een volledige 8-daagse cruise 
Het SURFER pakket is samengesteld voor matige internetgebruikers die willen surfen op het web en op de hoogte blijven van bijvoorbeeld nieuws, sportuitslagen en hun e-mails te lezen. Dit pakket bevat ook toegang tot sociale media platforms zoals in het SOCIAL pakket. Prijzen vanaf € 9,90 per dag  of € 29,90 voor een volledige 8-daagse cruise.
Het STREAMER pakket is gemaakt voor intensieve internetgebruikers die toegang willen, voor werk of voor plezier, en aangesloten willen zijn zonder enige beperking, gebruik makend van de best mogelijke kwaliteit. Dit pakket biedt volledige internet- en sociale media toegang, met inbegrip van audio en video streaming. Prijzen vanaf € 19,90 per dag of € 59,90 voor een volledige 8-daagse cruise.