Nieuws

Families gaan op zomervakantie en daarom breidt MSC Cruises haar entertainmentprogramma voor kinderen verder uit over de gehele vloot

19-7-2016

• Nieuw DOREBRO sportprogramma
• Nieuwe cookingclass voor kinderen in samenwerking met Michelin-sterren chef Carlo Cracco
• Exclusief LEGO MSC Cruises schip
 
Hoofddorp – 19 juli 2016 – MSC Cruises,'s werelds grootste particuliere cruiserederij en marktleider in de Middellandse Zee, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika, gevestigd in Zwitserland – kondigde vandaag spannende activiteiten aan welke aan boord worden toegevoegd aan haar rijke entertainmentprogramma voor families zoals een innovatief sportprogramma voor kinderen en kooklessen speciaal voor kinderen ontworpen door Michelin-sterren chef Carlo Cracco. 
 
Gianni Onorato, Chief Executive Officer bij MSC Cruises, geeft aan: “Als familiebedrijf begrijpen wij het belang van het aanbieden van vakanties voor gezinnen welke beschikken over alle elementen om een vakantie onvergetelijk te maken. Daarom bieden wij speciale activiteiten voor kinderen en diverse diensten die hiermee te maken hebben.”
 
Aan boord van de gehele vloot, welke de modernste op zee is, biedt MSC Cruises een zeer uitgebreid entertainmentprogramma voor gezinnen en kinderen, zoals speciale kinderclubs gesegmenteerd op leeftijd evenals dagelijkse entertainmentactiviteiten voor alle leeftijden; familie-eetgelegenheden, waterparken en zwembaden, bowlingbanen en 4D-bioscopen en als aanvulling hierop speciale activiteiten aan land. 
 
Nieuw deze zomer is het DOREBRO sportprogramma, een entertainmentprogramma aan boord ontworpen voor kinderen die van sport houden. Kinderen van 3 tot 11 jaar oud en tieners van 12 tot 17 jaar kunnen deelnemen aan het programma wat is uitgerold op de schepen in het Middellandse Zeegebied en in de Caribbean. Het programma biedt een brede variatie aan sport en actieve spelletjes voor alle niveaus opgesplitst in twee dagelijkse sessies. Het programma is ontworpen in samenwerking met King’s Active, de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde expert in het ontwerpen van uitdagende activiteiten voor jongeren. 
 
Naast deze toevoeging introduceert MSC Cruises deze zomer ook ‘DOREMI Chef by Carlo Cracco’, kooklessen ontworpen in samenwerking met twee Michelin-sterren chef Carlo Cracco. Onder begeleiding van de MSC Cruises chefs en MSC Cruises’ mascotte Doremi, leren kinderen tussen 3 en 11 jaar volgens recept de lekkerste verse pasta’s te maken. Na afronding van de cursus ontvangt ieder kind een officieel mini-chef certificaat gesigneerd door Carlo Cracco, de perfecte herinnering aan hun vakantie met MSC Cruises. 
Tot slot biedt MSC Cruises haar gasten in samenwerking met de LEGO® Group, ’s werelds grootste producent van speelgoed, een breed scala van entertainment aan boord ontworpen om kinderen een exclusieve MSC Cruises ervaring te bieden. Als onderdeel van de voortdurende relatie heeft de LEGO Group onlangs een speciaal LEGO MSC Meraviglia schip gelanceerd - het nieuwe smart schip van MSC Cruises welke in juni 2017 in de vaart genomen wordt. Dit speelgoed - welke verkocht wordt in de MSC Logo Shop aan boord - is het perfecte souvenir voor ieder kind dat zijn of haar MSC vakantie overal op een leuke en creatieve manier kan herbeleven. 
 
MSC Cruises biedt tevens, naast alle andere mogelijkheden, een breed scala aan services voor baby’s en jonge kinderen inclusief een Mini-Club voor kinderen onder de 3 jaar evenals een kinderopvang om ouders de vrijheid te geven om te genieten van het schip terwijl hun kinderen worden verzorgd door toegewijd en opgeleid personeel. Veel van deze services worden aangeboden in samenwerking met Chicco® - het toonaangevende wereldwijde babymerk - waarmee MSC Cruises een exclusieve samenwerking heeft.