Zoek Cruises

DE TECHNOLOGIE VAN MSC ALS KUNST VAN DE GASTVRIJHEID 
 
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me elke gast om te genieten van elk moment op hun eigen speciale manier. Maak gebruik van de digitale technologie die gasten letterlijk verbindt met het personeel en het schip. Uw vrije tijd aan boord is volledig in uw handen.
 
Download de gratis MSC for Me app voor u op cruise gaat
 
App_Store_Badge Google play
 

Tijd voor totale ontspanning

Verzamel alle informatie, advies en inspiratie die u nodig heeft waar en wanneer dan ook. Vind uw weg naar waar u wilt gaan of wat u wilt doen. Wetende dat uw kinderen veilig zijn, waar u zich ook bent.

Navigation

Organiser

Tijd om verwend te worden

Voel u als een welkome gast aan boord, op elk moment, zowel overdag als s’nachts. Geniet van de kleine attenties en verrassingen wanneer u ze het minst verwacht en geniet van de garantie dat het personeel steeds tot uw dienst staat.

Concierge

TailorMade

Tijd om te ontdekken

Laat u verrassen wanneer u het minste verwacht, en verander een cruise in een onvergetelijke herinnering. Deel uw ervaringen met uw familie en vrienden op de meest bijzondere manier.

Capture

Technologie voor uw tijd

MSC for Me garandeert, verheugt, vaart, verwent, verrast en nog veel meer dankzij de interactieve technologie die onze gasten, onze schepen en ons personeel met elkaar verbindt. 
Via een tablet, uw armband, onze interactieve schermen of de MSC for Me app, uw best gespendeerde vrije tijd is binnen handbereik.
Beschikbaar voor gasten op de MSC Meraviglia, MSC Seaside en MSC Seaview. Binnenkort ook voor de MSC Bellissima. 

Technologie ingeschakeld

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U OP CRUISE GAAT

MSC for ME betekent dat uw tijd aan boord letterlijk in uw eigen handen ligt. Door middel van digitale technologie verbindt het gasten, schepen en bemanning met elkaar. Het zorgt ervoor dat elke gast op elk eigen manier van elk moment geniet.
Ga naar de app store en zoek op ‘MSC for Me’!
Available for guest travelling on MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Splendida and MSC Seaview.
Coming soon for MSC Bellissima