DE TECHNOLOGIE VAN MSC ALS KUNST VAN DE GASTVRIJHEID
 
 
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me elke gast om te genieten van elk moment op hun eigen speciale manier. Maak gebruik van de digitale technologie die gasten letterlijk verbindt met het personeel en het schip. Uw vrije tijd aan boord is volledig in uw handen.

Tijd voor totale ontspanning

Verzamel alle informatie, advies en inspiratie die u nodig heeft waar en wanneer dan ook. Vind uw weg naar waar u wilt gaan of wat u wilt doen. Wetende dat uw kinderen veilig zijn, waar u zich ook bent.

Navigation

Organiser

Tijd om verwend te worden

Voel u als een welkome gast aan boord, op elk moment, zowel overdag als s’nachts. Geniet van de kleine attenties en verrassingen wanneer u ze het minst verwacht en geniet van de garantie dat het personeel steeds tot uw dienst staat.

Concierge

TailorMade

Tijd om te ontdekken

Laat u verrassen wanneer u het minste verwacht, en verander een cruise in een onvergetelijke herinnering. Deel uw ervaringen met uw familie en vrienden op de meest bijzondere manier.

Capture

Technologie voor uw tijd

MSC for Me garandeert, verheugt, vaart, verwent, verrast en nog veel meer dankzij de interactieve technologie die onze gasten, onze schepen en ons personeel met elkaar verbindt. 
 
Via een tablet, uw armband, onze interactieve schermen of de MSC for Me app, uw best gespendeerde vrije tijd is binnen handbereik.

MSC Meraviglia technologie in cijfers

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U OP CRUISE GAAT

MSC for ME means your time on board is literally in your own hands. Using digital technology that interconnects guests, ship and crew we ensure every guest enjoys each moment in their own special way.
Ga naar de app store en zoek op ‘MSC for Me’!
Momenteel beschikbaar voor reizigers aan boord van de MSC Meraviglia en MSC Seaside. Binnenkort beschikbaar voor de MSC Seaview en MSC Splendida.