Zoek Cruises

DE TECHNOLOGIE VAN MSC ALS KUNST VAN DE GASTVRIJHEID 
 
Elke cruise is een speciaal moment. En nu helpt MSC for Me, beschikbaar op alle smart schepen in de vloot*, elke gast om te genieten van elk moment, op ieders eigen speciale manier. De vooruitstrevende digitale technologie zorgt dat onze gasten, het personeel en het schip met elkaar in verbinding staan, en u zo uw vrije tijd aan boord volledig in eigen handen kunt nemen. Nieuwe functionaliteiten voor MSC for Me zijn geintroduceerd op de MSC Bellissima en zijn ook beschikbaar op alle nieuwe schepen die volgen. De gebruiksvriendelijke touchscreens rondom het schip, interactieve televisies in onze hutten en de app zorgen allemaal voor een ontspannen en zorgeloze vakantie voor onze gasten. Ook ZOE de eerste virtuele cruise assistente, staat klaar om onze gasten te helpen aan boord de MSC Bellissima en onze nieuwe schepen die volgen. 
 
*Beschikbaar op de MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meravilgia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida ( alleen in het Engels en vertrekken vanuit China)
Binnenkort beschikbaar op MSC Seashore en MSC Virtuosa.
De functionaliteiten van de MSC for Me app kunnen verschillen per schip en/of vaargebieden.
 
Download de gratis MSC for Me app voor u op cruise gaat
 
App_Store_Badge Google play
 

Tijd besparen

Een cruise is voor ons een speciaal moment, en uw tijd aan boord is waardevol. Met de nieuwe functionaliteiten van de MSC for Me app kunnen onze gasten aan boord informatie krijgen, waar en wanneer ze maar willen. Bespaar tijd voor- en tijdens de cruise.

 • Inchecken via de mobiele app
 • Creditcard registratie nog voordat u aan boord komt
 • ZOE, ons virtuele assistente staat voor u klaar om al uw vragen met betrekking tot uw cruise te beantwoorden
 • Een interactieve kaart om u te helpen navigeren door het schip

Nooit iets missen

Een gemiste kans om plezier te hebben...Nooit meer! MSC for Me helpt u met het plannen van uw vakantie:

 • Gasten kunnen activiteiten in real time plannen en samenstellen, bladeren door alle dagelijkse evenementen, activiteiten en hoogtepunten
 • ZOE geeft informatie en helpt met het boeken van voorstellingen, spa behandelingen en excursies
 • Gasten kunnen bladeren door relevante promoties, aanbiedingen en notificaties ontvangen voor evenementen

Gepersonaliseerd voor u

Met de nieuwe functionaliteiten van de MSC for Me app kunt u uw cruise nog meer personaliseren. 

 • ZOE, nieuwe virtuele persoonlijke cruise assistente, spreekt zeven talen, past zich aan op basis van uw wensen en voorkeuren, vanuit uw comfortabele hut
 • MSC for Me Armband** (vanaf 12 jaar en ouder), een waterdichte armband, om van het schip te genieten zonder cruisekaart.
 • Pre-cruise boekingen laat gasten van te voren plannen en extra's bijboeken*

* Geplande lancering in 2020

** Beschikbaar op MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida (alleen in Engels en wanneer de cruise vertrekt vanuit China)

Inclusief voor MSC Aurea en MSC Yacht Club experiences. 

Met elkaar in contact blijven

Zorgeloos genieten van uw vakantie. Met behulp van de chat en locator functionaliteiten kunnen gasten aan boord in contact blijven met elkaar. 

 • MSC for Me Chat - elkaar berichten zonder een internetpakket
 • Family & Friends Locator - tegen bijkomende kosten – gasten kunnen vrienden en familie vinden via de app door locaties naar elkaar te sturen

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U OP CRUISE GAAT

Door middel van digitale technologie verbindt MSC for Me gasten, schepen en bemanningsleden met elkaar. Het zorgt ervoor dat elke gast op ieders eigen manier van elk moment geniet. Ontdek de nieuwste interactieve aanwinst van MSC for Me en ontmoet ZOE aan boord van de MSC Bellissima en MSC Grandiosa.
Ga naar de app store en zoek op ‘MSC for Me’!
Beschikbaar op MSC Grandiosa, MSC Bellissima, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Splendida. Binnenkort op de MSC Seashore en MSC Virtuosa.