HET SCHIP


MSC Seaside zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee. De publieke ruimtes buiten en binnen zullen nauw op elkaar aansluiten. Een unieke boulevard om het 323 meter lange schip zal worden voorzien met vele faciliteiten om te winkelen, eten en te zonnen. De panoramische liften bieden tevens een adembenemend uitzicht op zee. De MSC Seaside is één van de vier schepen die vaart naar onze exlusieve Bahamaanse bestemming Ocean Cay MSC Marine Reserve. 


Meer informatie over de functies op het schip en de technologie


Lees meer over MSC for Me
Download de gratis MSC for Me App voordat u op cruise gaat.
 
msc_for_me_logo 
 
 
VR_logo 

Miami Beach Pool


De unieke MSC Seaside Panorama Pool biedt een adembenemend uitzicht op zee met ligstoelen speciaal ontworpen om gasten de kans te bieden om dichtbij het zwembad te liggen.

South Beach Pool


Aangesloten op het bovenste dek met twee panoramische liften, de South Beach Pool biedt veel ruimte in de zon en een adembenemend uitzicht.

Een atrium gelegen op vier dekken


De innovatieve multie-level glazen atrium ligt gelegen over vier dekken. Het creërt van een sfeervolle locatie voor live entertainment met een spectaculair uitzicht op de oceaan.

Een exclusieve oase van verfijning


Ontdek een schip in een schip concept. Een plek waar u kunt genieten van exclusiviteit en privacy in een wereld van keuze. Waar u kunt genieten van de luxe van een privéclub, terwijl u tevens direct toegang heeft tot de talloze recreatie- en amusementsmogelijkheden die de rest van het schip biedt.


Welkom bij de MSC Yacht Club, een cruise-ervaring als geen ander. 

MSC Aurea Spa


De MSC Aurea Spa op MSC Seaside is een luxe Balinese spa met behandelingen om lichaam en geest te revitaliseren. Compleet met een thermisch gebied, een schoonheidssalon en nagelstudio. De MSC Aurea Spa laat u verwennen van top tot teen.

State-of-the-art fitness


Uitgerust met state-of-the-art Technogym cardio- en krachttraining apparatuur. De sportschool op de MSC Seaside biedt een breed scala aan originele fitnesscursussen en opleidingen.

DOWNLOAD DE GRATIS MSC FOR ME

APP VOORDAT U OP CRUISE GAAT

Door middel van digitale technologie verbindt MSC for Me gasten, schepen en bemanningsleden met elkaar. Het zorgt ervoor dat elke gast op ieders eigen manier van elk moment geniet. Ontdek de nieuwste interactieve aanwinst van MSC for Me en ontmoet ZOE aan boord van de MSC Bellissima (Binnenkort op MSC Grandiosa).
Ga naar de app store en zoek op ‘MSC for Me’!
Beschikbaar op MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Seaview en MSC Bellissima. Binnenkort op de MSC Grandiosa.