ENTERTAINMENT


Plezier voor alle leeftijden inclusief familie-activiteiten


MSC Seaside biedt eindeloos plezier voor het hele gezin, met een complete bowlingbaan, een toegewijd gedeelte van het restaurant voor kinderen en de meest interactieve, veelzeggende waterpark op zee met 5 verschillende glijbanen, een AquaPlay ruimte welke bestemd is voor de allerkleinsten en een avonturenparcours. Daarnaast beschikt de MSC Seaside over kleurrijke speelplekken gecreëerd voor kinderen in samenwerking met LEGO® en Chicco®.

Park Forest Aquaventure Park


Met zijn veelzeggende waterpark biedt de MSC Seaside een van de grootste en meest interactieve waterattracties op zee. Met vijf verschillende glijbanen, waaronder twee super glijbanen met een doorzichtige gedeeltes over de zijkant van het schip en een 112 meter lange waterglijbaan met verlichting en muziek verdeeld over een enkele en een dubbele glijbaan. Tevens beschikt het schip over een AquaPlay™ ruimte voor de allerkleinsten met een avontuurlijke parcours, het waterpark heeft voor ieder wat wils!

Metropolitan Theater


Deze prachtige high-tech theater is de ideale locatie om te genieten van een spectaculaire Broadway-stijl theatershow met een gevarieerd programma. Met interessante entertainment tijdens elke avond van uw cruise.

Twee complete bowlingbanen


Geniet van al het plezier van twee complete bowlingbanen. Daag uw vrienden en familie uit tot de laatste kegel!

Baby Club


Kinderen van 1 tot 3 jaar oud kunnen genieten van activiteiten en spelletjes ontworpen in samenwerking met Chicco®.

Mini en Juniors Clubs


Kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen deelnemen aan tal van leuke activiteiten, dankzij onze samenwerking met LEGO®. Een grote selectie van LEGO zijn beschikbaar in onze Mini en Juniors Clubs. Elke cruise is voorzien van een speciale gebeurtenis, de LEGO® Experience On Board: een hele dag gewijd aan plezier met LEGO® activiteiten voor het hele gezin.

Teens Clubs


MSC Seaside biedt twee tienerclubs. Een voor de 12-14-jarigen en een voor 15-17 jarigen. Daarnaast is er een teens-only gedeelte welke dient als bioscoop, speelzaal en disco, afhankelijk van het tijdstip van de dag. Tieners worden altijd vermaakt!