Sateliet internetverbinding

Blijf op de hoogte met uw online wereld

Blijf op de hoogte met uw online wereld

Deel uw speciale momenten met uw familie en vrienden tijdens uw cruise, dankzij de krachtige nieuwe satelliet internetverbindingsysteem beschikbaar over de gehele vloot.
Internetverbinding is beschikbaar 24 uur per dag en bijna overal aan boord beschikbaar (inclusief in de publieke ruimtes) via uw smartphone, tablet of laptop. U kunt ook gebruikmaken van de faciliteiten aan boord in het Internet Café met grote beeldschermen inclusief toetsenbord en hoge kwaliteit printers, 24 uur per dag geopend.  
Wij bieden drie voordelige internetpakketten aan, voor ieder wat wils. Te gebruiken "per dag" of "per cruise". De pakketten zijn van te voren bij te boeken, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw cruise. 

Overal internet, overal in de wereld 
MSC Cruises maakt gebruik van geavanceerde satellietsystemen om u een geweldige internetervaring op zee te bieden. Het doorgeven van de gegevens om u te bereiken aan boord gaat via duizenden kilometers boven de aarde. Dit betekent dat de prestaties niet hetzelfde kan zijn zoals u gewend bent van thuis. Satelliet internet maakt het wel mogelijk om gebruik te maken van het internet, terwijl u op zee bent. Waar u ook bent, u kunt in contact blijven met de rest van de wereld en uw favoriete momenten met hen delen! 

 


BLIJF OP DE HOOGTE  
Internetverbinding is 24 uur per dag beschikbaar in bijna alle publieke ruimtes via uw smartphone, tablet of laptop. 


Lees meer over de nieuwe Sateliet internetverbinding

Duidelijk en eenvoudig
Internetpakketten zijn beschikbaar op alle cruises van MSC Cruises. Het is mogelijk om pakketten te upgraden tijdens uw cruise. De volledige prijzen worden weergegeven aan boord, evenals op het scherm wanneer u verbinding maakt met het netwerk van het schip. Als u eenmaal betaalt heeft voor een MSC Internetpakket kunnen ongebruikte minuten niet worden terugbetaald. U kunt deze wel toevoegen aan andere internetpakketten. Zo hebben frequente gebruikers een lager tarief. Al onze Internetkosten zullen worden gefactureerd aan uw boordrekening, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Een pay as you go internetservice is beschikbaar in het Internet Café.


INTERNETPAKKETTEN
De beste en goedkoopste manier om tijdens uw cruise online te blijven is om een internetpakket vooraf bij te boeken. MSC Cruises maakt het surfen makkelijk, zodat u kunt genieten van het leven op zee!


Een fijne 'online' vakantie!