Speciale diëten & Menu's

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Wij geloven dat iedereen op een MSC cruiseschip bijzonder is

Daarom verzorgen wij gepersonaliseerde menu's en oplossingen voor ieders eetwensen.

- Vegetarische menus met heerlijke specialiteiten, vers bereid volgens de gastronomische standaard waar MSC bekend om staat 

- Voorverpakte Kosher maaltijden en hoge kwaliteit Halal-producten (zoals rund- en lamsvlees en gevogelte) zijn beschikbaar indien u dit mintens twee maanden voor vertrek aanvraagt.

- Glutenvrije keuken: MSC Cruises heeft een certificaat van de Bureau Veritas om glutenvrije maaltijden te serveren volgens code 20ppm. Beschikbaar in de à la carte restaurants aan boord van de MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida, MSC Fantasia, MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Musica. 
  • Glutenvrije menu's zijn tevens beschikbaar op de MSC Meraviglia
  • Glutenvrije menu's zijn beschikbaar voor ontbijt, lunch en diner in het a la carte restaurant. Afternoon tea (voorverpakte snacks) zijn beschikbaar in het buffetrestaurant
  • Glutenvrije lunchpakketten voor zorgeloze excursies en bezoeken aan havens
  • Grote keuze aan glutenvrije dranken, inclusief cocktails en bieren 
  • Volledig glutenvrije recepten worden bereid door talentvolle koks in speciale keukens aan boord, met producten die in aparte ruimtes worden bewaard volgens de veiligheidsregels en richtlijnen van het "Cruises Project" van de Italiaanse Coeliac Society op de bovengenoemde schepen in het Middellandse Zeegebied en Noord-Europa. Op de MSC Armonia, MSC Sinfonia, MSC Opera en MSC Lirica is het alleen mogelijk om voorverpakte glutenvrije snacks te krijgen zoals koekjes, croissants, sponscake en muffins.
  • Wanneer de MSC Seaside, de MSC Seaview en de MSC Bellissima gedoopt zijn, zullen deze schepen tevens voorzien worden van het Bureau Veritas certificaat om glutenvrije menu's aan te bieden.