Dineren voor kinderen

Recepten voor blije kids

Recepten voor blije kids

Het geheim van MSC's kinderdiners zit hem in de prachtige variatie en de overheerlijke eenvoud. Wij zorgen net zo voor goed voor hen als voor volwassenen. Ze hebben dus hun eigen menus uit de Mediterrane en internationale keuken. Hun eigen gastronomische selectie en hun eigen dinerentertainment opties.

 - Speciale kindermenu's
  • Menu's voor kinderen beschikbaar in het hoofdrestaurant op de hele vloot. Voor alle Mediterrane bestemmingen zijn er items op de menu's geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar, voor babies tussen de 6 en 12 maanden zijn er speciale gerechten, dankzij ons partnerschap met Osservatorio Chicco.
  • Speciale kinder sectie op het ontbijtmenu in het hoofdrestaurant 
  • Tex-Mex Restaurant Kinder Menu
  • Yacht Club kids' menu 
  • Kids Corner in het Buffet Restaurant met steeds wisselende favorieten

 - Smakelijke  snacks en traktaties aan het zwembad

 - Fun Time Dinners - Kids diners met het entertainment team, iedere dag in het buffet restaurant plus coole themafeesten. Laat uw kinderen vermaakt worden terwijl u uw eigen dierbare momenten beleefd! (Gratis service)

 - Happy Dinners - A trendy diner met de hele familie in het hoofdrestaurant, waarbij u kunt kiezen uit speciaal samengestelde menu's voor kinderen. Als de kinderen in hun enthousiasme alweer klaar zijn met eten, worden ze begeleid naar de Mini Club waar ze door het entertainmentteam vermaakt worden terwijl de ouder rustig hun ontspannende diner beleving kunnen afmaken. (Gratis service)

 - Generation Dinners - Iedere dag kunnen tieners gaan eten met het entertainmentteam in het buffetrestaurant