WIJ ZIJN ONZE WEBSITE AAN HET OPTIMALISEREN

WAAROM
In verband met wettelijke wijzigingen zijn wij onze website aan het bijwerken om u te kunnen voorzien van de beste en meest veilige ervaring. Vanaf heden is het aanmaken van een account met uw e-mailadres en wachtwoord vereist om toegang te krijgen tot uw persoonlijke pagina. In uw persoonlijke pagina kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen en uw cruise personaliseren. 
 
ALS U REEDS UW RESERVERINGSNUMMER HEEFT ONTVANGEN EN BIJ TE BOEKEN EXTRA’S WILT TOEVOEGEN AAN UW BOEKING
Voer uw reserveringsnummer, voornaam en achternaam in en personaliseer uw cruise door excursies, specialiteitenrestaurants, drankpakketten, internetpakketten, SPA-pakketten en vele andere diensten aan boord toe te voegen. 
Om uw volledige boekingsgegevens in te zien dient u eerst een account aan te maken of met uw e-mailadres en wachtwoord in te loggen als u al een account hebt. Mocht u problemen ondervinden bij het aanmelden, volg dan de volgende stappen
 
HEEFT U AL EEN ACCOUNT?
Klik hier om met uw e-mailadres en wachtwoord in te loggen.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u deze gemakkelijk opnieuw instellen door hier op te klikken. U ontvangt van ons een e-mail waarin staat beschreven hoe u uw wachtwoord opnieuw in kunt stellen. Houd er rekening mee dat wij een e-mail sturen naar uw geregistreerde e-mailadres. 
Als u uw account voor 2 oktober had aangemaakt dan dient u eerst uw wachtwoord te wijzigen om te voldoen aan de nieuwe wettelijke verplichtingen. 

HEEFT U NOG GEEN ACCOUNT?
Registreer een account via onze website door een e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Daarna dient u uw voornaam, achternaam en geboortedatum door te geven. 
Al een cruise geboekt bij MSC? Dan vindt u alle cruise details terug in uw persoonlijke omgeving, waarin u uw cruise kunt personaliseren en uw gegevens kunt beheren.