WIJ ZIJN ONZE WEBSITE AAN HET OPTIMALISEREN

WAAROM
In verband met wettelijke wijzigingen zijn wij onze website aan het bijwerken om u te kunnen voorzien van de beste en meest veilige ervaring. Vanaf heden is het aanmaken van een account met uw e-mailadres en wachtwoord vereist om toegang te krijgen tot uw persoonlijke pagina. In uw persoonlijke pagina kunt u uw persoonlijke gegevens wijzigen en uw cruise personaliseren. 
 
HEEFT U AL EEN ACCOUNT?
Klik hier om met uw e-mailadres en wachtwoord in te loggen.
Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kunt u deze gemakkelijk opnieuw instellen door hier op te klikken. U ontvangt van ons een e-mail waarin staat beschreven hoe u uw wachtwoord opnieuw in kunt stellen. Houd er rekening mee dat wij een e-mail sturen naar uw geregistreerde e-mailadres. 
Als u uw account voor 2 oktober had aangemaakt dan dient u eerst uw wachtwoord te wijzigen om te voldoen aan de nieuwe wettelijke verplichtingen. 

HEEFT U NOG GEEN ACCOUNT?
Registreer een account via onze website door een e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Daarna dient u uw voornaam, achternaam en geboortedatum door te geven. 
Al een cruise geboekt bij MSC? Dan vindt u alle cruise details terug in uw persoonlijke omgeving, waarin u uw cruise kunt personaliseren en uw gegevens kunt beheren.