MSC CRUISES WINT REISGRAAG AWARD 2017

Voor het eerst valt MSC Cruises bij Reisgraag.nl in de prijzen. Met een gemiddelde van een 8 wint de rederij de Reisgraag Award in de categorie Rederijen. MSC Cruises is de grootste particuliere cruiserederij en marktleider in Europa, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.
 
Daniëlle Groot (MSC Cruises): "De Reisgraag Award is een publieksprijs en daarom hechten wij veel waarde aan het winnen van deze award. Het is een kroon op ons werk dat de consument de kwaliteit & het comfort van MSC Cruises zo waardeert en overtuigd is van de perfecte prijs-/kwaliteit verhouding. MSC Cruises blijft zich voortdurend ontwikkelen en verbeteren om een unieke vakantiebeleving te creëren voor reizigers uit de hele wereld."
 
De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heenkomen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.
 
Review plaatsen? Klik hier en plaats uw review voor MSC Cruises