Uw gloednieuwe oase

Nog een exclusieve eilandbestemming is toegevoegd aan de routes van MSC Cruises. Sir Bani Yas Island, een strandoase welke vanaf winter 2016/2017 in alle routes in de Emiraten is opgenomen.
 
Aan de zuidwestkust van Abu Dhabi is het reservaat omgetoverd tot een strandbestemming, exclusief voor gasten van MSC Cruises.
 
Het eerste schip dat Sir Bani Yas zal bereiken is de MSC Fantasia. Gasten kunnen een volledige dag op dit prachtige, tropische eiland genieten.   
 
MSC Cruises heeft meer dan twee jaar gewerkt aan deze bestemming samen de Abu Dhabi Ports Authority. De tropische strandoase ligt op een kleiner eiland wat verbonden wordt met het hoofdeiland door middel van een romantische houten promenade die leidt naar een authentieke strandvakantie-ervaring. U vindt er honderden palmbomen, schaduwrijke cabanas en meer dan 2.000 ligbedden over 36.000 vierkante meter gouden stranden waar de volgende faciliteiten te vinden zijn:
  - Een MSC Aurea Spa
  - Sportfaciliteiten, zoals beachvolleybal en tennis
  - Speciaal gebied gewijd aan families en kinderen
  - Een bedoeïenentent welke van kunst aanbiedt gemaakt door de lokale gemeenschappen
  - Een loungeruimte met een bar en live muziek om heerlijk te ontspannen
  - Offroad 4X4 excursies op het eiland
  - Bezoeken aan de archeologische opgravingen op het eiland
 
Niet te vergeten zijn de selectie van verse en authentieke gerechten. Diverse keukens serveren deze kleine lekkernijen uit de regio en internationale favorieten.
 
Van ontspanning tot actie, Sir Bani Yas is ontworpen om precies het strandeiland te zijn wat u altijd al heeft gewenst.
 
Ontdek Sir Bani Yas met de Fly&Cruise pakketten van MSC Cruises
 
Boek vandaag nog uw volgende cruise naar Dubai, Abu Dhabi & Sir Bani Yas