Een wonder op zee

MSC Meraviglia is het nieuwste, innovatieve vlaggenschip in de vloot van MSC Cruises.
 
Het is ontworpen na tientallen jaren ervaring in het waarmaken van dromen op zee en het zal de meest revolutionaire ervaring aan boord van een cruiseschip worden!
Het zal het eerste schip van de nieuwe 'State-of-Art schepen' zijn welke in de komende jaren zullen worden gelanceerd. Houd onze website in gaten voor meer informatie!
Laten we verder gaan naar alle nieuwe fabuleuze kenmerken van de MSC Meraviglia:
 
MSC Meraviglia is sociaal
Meraviglia, een Italiaans afgeleide van het Engelse 'marvelous' wat verbazend betekent,  zal het gezelligste schip ooit worden.
Er is meer ruimte gecreëerd om samen te zijn,  variërend van architectonische innovaties zoals de glazen promenade langs zee, de lobby's en een spectaculaire trap waar geen woorden voor zijn om deze te beschrijven.
 
MSC Meraviglia is verrassend
De architectuur van de MSC Meraviglia is gemaakt om te verrassen.
Van de unieke promenade naar de spectaculaire liften of de LED-koepel.  U zult zien dat elke hoek van dit schip het verrassingseffect heeft wat u kunt vinden in de mooiste steden van Italië.
 
MSC Meraviglia is zonnig
Simpel gezegd, zonlicht voelt zich thuis aan boord van dit schip.
De ruimte op de verschillende dekken is het grootste ooit aan boord van een cruiseschip.
De verhouding zon per passagier is de beste die u kunt vinden.
Maar wat wij u niet kunnen vertellen is wat er gebeurt wanneer u eindelijk een perfecte zongekleurde gloed heeft: we laten de verrassing aan u over!
 
MSC Meraviglia is sportief
Ontspannen is goed, maar ontspannen en fitness samen zijn eigenlijk beter.
Dat is de reden waarom het schip is uitgerust met de nieuwste fitness-technologie,  opgesteld in een mooie, panoramische fitnessruimte.
Echte fans raden wij vooral aan goed te kijken naar het geheel nieuwe sports bar-concept.
 
MSC Meraviglia is voortreffelijk
Wij zullen u nog niets vertellen over de sterren chef-koks die bij ons aan boord zullen toetreden.
Stelt u zich eens voor het allerbeste, vers geplukt uit alle hoeken van de wereld, om u authentieke en smakelijke gerechten uit alle werelddelen voor te schotelen: van Japan naar Brazilië, met behoud van onze de Italiaanse achtergrond en gecultiveerd dankzij Eataly aan boord.
 
MSC Meraviglia is voor iedereen
De MSC Meraviglia is zo veelzijdig en ruim, dit schip kan werkelijk de de ideale vakantie bieden voor iedere vakantiestijl.  Van de exclusieve MSC Yacht Club tot aan de toeters en bellen en de perfecte rust van onze ontspannen MSC Aurea Spa.
Ontdek meer over de nieuwe MSC Meraviglia op onze website!
 
Wacht niet langer, boek uw volgende cruise met de MSC Meraviglia!