MSC WORLD CRUISE

Een reisschema welke u mee neemt naar prachtige bestemmingen. Rond de wereld is een ervaring die u altijd zult herinneren en vele malen zal herleven. 
 
Start uw MSC World Cruise vanuit een van de volgende inschepings-havens: Genua, Civitavecchia/Rome, Marseille of Barcelona. De MSC World Cruise zal in januari 2019 starten en reist in 119 dagen rond de wereld. Een ontspannen start langs het jeugdige en sprankelende Barcelona en vervolgens naar Malaga, een stad rijk aan musea en gastronomische restaurants. 
 
Na het oversteken van de Straat van Gibraltar en een tussenstop in Funchal, zult u het Caribisch gebied bereiken, waar u van het ene paradijselijke eiland naar de volgende zal hoppen. 
 
Ervaar de oversteek van het Panamakanaal en het Gatun meer. Een beleving die slechts enkele mensen hebben ervaren. Daaropvolgend zal de MSC Magnifica haar reis vervolgen langs Costa Rica, Nicaragua, Guatemala en Mexico tot aan Los Angeles en San Francisco.
 
De oversteek over de Stille Oceaan naar Aukland (Nieuw-Zeeland) brengt u naar 10 exotische eilanden zoals Honolulu, Papeete, Bora Bora, Pago Pago en Lautoka waar u kan genieten van ’s werelds mooiste stranden. 
 
Vervolgens vaart de MSC Magnifica van Nieuw-Zeeland richting Australië. Ontdek het wereldberoemde Opera huis in Sydney, de winkelvalhalla van Australië, Melbourne. Ervaar vervolgens de unieke “cappuccino strip” in de stad Fremantle. 
 
Azië verwelkomt u met haar wereldstad Singapore, Port Kelang in Maleisië en het vakantie-eiland Phuket in Thailand. Vaar door de Indische Oceaan, waar u zal genieten van de bezienswaardigheden van Sri Lanka en de exclusiviteit van de Malediven.
 
Beleef de wonderen van de Verenigde Arabische Emiraten, Oman en Jordanië, voordat u terugkeert naar de Middellandse Zee door het Suezkanaal. Bezoek het Griekse eiland Kreta en de Italiaanse steden Messina en Civitavecchia/Rome. Vervolgens zal de reis eindigen in een van de Europese havens van Genua, Civitavecchia/Rome, Marseille of Barcelona. Waar u vervolgens terug kan kijken op vier maanden lang ontspanning, plezier, avontuur en cultuur met de MSC WORLD CRUISE. 
 
Klik hier om te ontdekken hoe u uw once-in-a-lifetime reis boekt.