MSC Cruises heeft de opdracht gegeven om 4 nieuwe ‘’World Class’’schepen te produceren en 7 andere schepen.

MSC cruises is niet zomaar een bedrijf. Onze vloot bestaat momenteel uit 12 fantastische schepen die varen naar de meest onvergetelijke bestemmingen op de hele wereld. 
Er komen nog 4 schepen bij in de World Class generatie! MSC Cruises combineert technologie, comfort en het beste entertainment met de minste impact op het milieu om spectaculaire entertainment en bijzondere ervaringen te creëren overal op zee.
 
De toevoeging van de schepen klinkt misschien niet zo veelzeggend, totdat u zich realiseert dat de nieuwe 4 schepen van 200.000 ton een investering zijn van €4 biljoen. MSC Cruises is de eerste rederij die een 10-jarig investeringsplan heeft geïntroduceerd.

De 4 nieuwe schepen welke in 2022 geproduceerd zullen worden, zullen één van de zes nieuwe ontwerpen krijgen van de nieuwe prototypes van MSC Cruises. Ze zullen een design krijgen dat nog niet bestaat in de cruisebranche. 
De nieuwste schepen zijn gecreëerd voor alle seizoenen en alle regio’s. Alle nieuwe World Class schepen zullen meer dan 2.700 hutten hebben en plaats bieden aan meer dan 5.400 reizigers aan boord. Een echte unieke plek op zee.


Onthoud de data voor de komende 10 jaar en ontdek de toekomst van het cruisen!