TIJD OM TE SPELEN
8 dingen die u nog niet wist over LEGO.

Geen enkele cruise is echt leuk totdat het is leuk voor iedereen, in het bijzonder voor de kinderen.
 
Daarom hebben wij samen met LEGO een breed scala aan activiteiten bedacht welke de creativiteit van uw kinderen zal stimuleren terwijl u zich kunt richten op de ultieme manier om te ontspannen. Op onze schepen is een speciale  ‘Play Area’  waar alle kinderen van 3 tot 11 jaar kunnen spelen met een grote selectie van LEGO stenen.
 
Kinderen zullen heel veel specifieke activiteiten geschikt voor hun leeftijd vinden, zoals de nieuwe LEGO Vertical Play Wall en de LEGO Tech Experience voor kinderen van 7 tot 11. Voor kleine kinderen tot 5 jaar is er de DUPLO Play Pen.
Dit zijn slechts voorbeelden, ontdek meer op onze speciale MSC LEGO-pagina.
 
Maar voordat u erachter komt wat de LEGO ervaring precies is, vindt u hieronder enkele trivia over 's werelds meest favoriete speelgoed.
 
"Speel goed"
"LEGO" komt van de Deense woorden ‘leg godt ', wat betekent ‘goed te spelen’. Klinkt als een goed begin!
 
Veiliger dan ooit
In 1960 werd de Deense LEGO-fabriek verwoest door een brand en is het meeste speelgoed verloren gegaan. Dat komt omdat de stenen in deze tijd van hout gemaakt waren. En dat is de waarom LEGO besloten heeft haar volledige productie te veranderen naar de kleurrijke plastic blokjes die we allemaal kennen.
 
Plezier voor alle leeftijden
Als u toevallig één van uw oude LEGO stenen vindt kunt u ze net zo goed gebruiken om te spelen met uw kinderen. Sterker nog, alle LEGO stenen zijn zo ontworpen dat ze passen op die van vorig jaar, zelfs de hele weg terug naar 1958.
 
Record-brekers
Een cijfer dat alles zegt: rondom Kerstmis worden 28 LEGO sets verkocht per seconde!
Maar u hoeft zich niet te haasten wij hebben ze allemaal aan boord van onze cruises. Wist u dat u met alle stenen welke per jaar verkocht worden, u vijf keer rond de wereld kunt. Dat is veel, maar MSC heeft nog veel verder gereisd  ;-)
Terwijl de hoogste LEGO toren bijna 95 meter hoog is, kan de toren onmogelijk alle 4 miljard LEGO figuren tot nu toe ontworpen bevatten. Dat zijn een hoop mini-mensen!
 
Eindeloze combinaties in een wereld van keuze
Laat uw gedachten eens gaan over het volgende: met slechts 6 LEGO-stenen met 8 noppen kunt 915.103.765 verschillende combinaties creëren. Zou u zich nog vervelen?
Mis de gelegenheid niet om uw kinderen te laten genieten van een geweldige LEGO-ervaring! Boek nu uw volgende MSC Cruise!