Niet zomaar een diner ervaring

MSC Cruises breidt de Internationale keukens aan boord uit!

Ja, een MSC Cruise biedt magische routes en culturele belevingen, en veel reizigers vinden het geweldig dat zij zoveel bestemmingen kunnen combineren in één reis. De luxe en kwaliteit aan boord is de reden waarvoor veel reizigers terug komen, jaar na jaar.
Ons serviceniveau is zo hoog dat wij bekend staan om onze culinaire uitmuntendheid en onze activiteiten aan boord. 
 
Dit jaar presenteren wij met trots een nieuwe samenwerking met een pan-Aziatische chef en internationaal pionier, Roy Yamaguchi. Zijn culinaire vaardigheden worden erkend in de Hawaiiaans geïnspireerde keuken. De Japanse-Amerikaanse chef zal zijn unieke traditionele manier van koken aan boord brengen op ons nieuwe schip, MSC Seaside. De MSC Seaside, één van de meest innovatieve en revolutionaire schepen van MSC Cruises, zal in december 2017 in de vaart worden genomen en zal het gehele jaar door in de Caribbean varen.

Als onderdeel van de samenwerking zal chef Yamaguchi zijn creativiteit, flair en visie in elk detail laten terugkomen in het nieuwe pan-Aziatische restaurant. Dit is inclusief het creëren van recepten, menu’s, het selecteren van servies, muziek, goede sfeer en zelfs het uitkiezen van het papier voor de menu’s.

De toevoeging van chef Yamaguchi aan onze reeks van chefs breidt onze internationale culinaire mogelijkheden aan boord van onze moderne floot verder uit. MSC Cruises heeft tot nu toe al een aantal award winnende chefs aan boord zoals de 2 Michelinsterren chef Carlo Cracco die elk jaar de speciale menu’s maakt voor kerst, nieuwjaar en een exclusief recept voor het Gala menu. Jean- Philippe Maury, de Franse chocolatier en banket chef die de gasten aan boord van de MSC Divina verwend met zijn lekkernijen. Chef Jereme Leung zal zijn hedendaagse Chinese keuken en gerechten creëren op de MSC Lirica.
 
Deze samenwerkingen met de wereldwijde bekende experts zijn allemaal onderdeel van onze missie om onvergetelijke ervaringen te creëren aan boord van een MSC cruise.