ITTADAKIMAS!

Star chef-kok Roy Yamaguchi is de nieuwste chef-kok welke zich bij de brigade van MSC Cruises aan heeft gesloten.
 
Geboren en getogen in Tokyo, Japan, bezocht Yamaguchi vaak zijn grootouders op het eiland Maui, Hawaii, waar hij de liefde voor het Hawaiiaanse eten is ontstaan. Hij vertaalde die liefde in een gevierde culinaire carrière: het bijwonen van de Culinary Institute of America en zijn afstuderen toen hij nog maar 19 jaar oud was.
 
Bekend om zijn "Hawaiian Fusion Cuisine" - schopte Yamaguchi het tijdens zijn culinaire carrière in Los Angeles tot executive chef van La Serene's. Later is hij vertrokken naar het beroemde restaurant Michael's in Santa Monica.
 
Maar dit was totdat hij zijn eerste restaurant, 385 North, opende en voordat de 37 locaties van restaurant "Roy", met een Hawaiian Fusion keuken het handelsmerk werd van zijn ambacht.
 
Maar denk niet dat de vele restaurants allemaal hetzelfde menu hebben. Bij elke ‘Roy's’ vindt u zowel de chefs 'signature'-gerechten als gerechten gemaakt door de plaatselijke sous-chefs, die maandenlang door Roy zijn opgeleid. 
 
In aanvulling op het succes van zijn restaurants heeft Yamaguchi de James Beard Foundation Award voor Beste Pacific Northwest Chef gewonnen in 1993. Het is al een onderscheiding opzich om als eerste Hawaiian chef-kok ooit deze award te winnen.
 
En nu is hij klaar om uw zintuigen aan boord van onze nieuwe MSC Seaside te prikkelen.
 
Ittadakimas!*
*Japans voor "Bon Appetit"