Fit voor elke gelegenheid

Ervaar de nieuwe MSC Wellness Experience mede mogelijk gemaakt door Technogym. We gebruiken vaak de term ''Wellness'' om het leven aan boord uit te leggen. We praten over de kwaliteit en comfort van een 5-sterren hotel en de ontspannen sfeer die gecreëerd wordt door de Masters of the Sea. We verwennen onze reizigers met de internationale verfijnde keuken en we zijn trots op het aanbod van verschillende entertainment activiteiten die onze reizigers blij maken tijdens hun cruise.

MSC Cruises is blij om haar reizigers te verwelkomen in haar nieuwe MSC Wellness Experience mogelijk gemaakt door de samenwerking van wellness, fitness, voeding en de expert van Technogym.
De MSC Wellness Experience geeft u de kans om ontdekking en cultuur met welzijnsdoelen te combineren. De kans om uw lichaam opnieuw energie te geven door middel van een gepersonaliseerd programma.
Alle reizigers die gebruik maken van dit programma zullen een apart menu krijgen tijdens het verblijf, kunnen mee doen aan exclusieve activiteiten en woden bijgestaan door  personaltrainers van MSC Cruises, alle gediplomeerd door Technogym.

We zijn erg gepassioneerd om onze reizigers een unieke ervaring te bieden door persoonlijk contact en aandacht, elk detail van de MSC Cruises Wellness Experience laat ons uw welzijnsdoelen en motivaties te begrijpen, net als uw doel om er goed uit te zien en u beter te voelen. Verbeter uw conditie, gezondheid en geluk voordat u aan boord gaat.
Wanneer u een cruise boekt zal MSC Cruises u uitnodigen voor een compleet Aspiration Finder waar u uw eigen profiel kan aanmaken. Dit is de basis van uw gepersonaliseerde programma tijdens uw reis.

Wanneer u eenmaal aan boord bent heeft u een afspraak met de Master Trainer die u zal helpen om een gepersonaliseerd programma te maken voor uw cruise. 
Natuurlijk zal de MSC Dokter ook voor u klaarstaan voor de preventie gezondheidschecks.

De mooie uitzichten op de zee en onvergetelijke bestemmingen van een MSC cruise zullen u motiveren om actief te worden en de welzijnsdoelen te behalen. Het gepersonaliseerde Wellness programma is inclusief fitness klassen, gecreëerd door de fitnessexperts van Technogym. Er is verschillende apparatuur voor fitness, Bella Barre, Tai Chi pilates en Yoga.

Natuurlijk zullen de beschikbare activiteiten aan land voor de Wellness reizigers aanvullend zijn op het fitness-programma aan boord zodat u de bezienswaardigheden op de bestemming kunt ontdekken.
Deze exclusieve activiteiten zijn inclusief jogging in Olympia, een fietstour in Kopenhagen, hiking op de bergen in Noorwegen, een leuke triathlon in Cozumel of een strandtraining in Rio de Janeiro.
 
Wellness is een levensstijl gemaakt van reguliere psychische beweging, een gezond dieet en een positieve houding. MSC Cruises legt de nadruk op voeding. We bieden onze Wellness Experience reizigers een breed aanbod van lekkere en gebalanceerde wellness menuopties die gemaakt zijn door onze Technogym voedingsexperts. Verschillende restaurants zijn inclusief een wellnesshoek met een keuze aan verschillende gerechten bij het ontbijt, lunch en diner. Gemaakt voor uw profiel.

 
De MSC Wellness Experience is nu te boeken voor cruises vanaf april 2017. Dit is niet zomaar een Welness Experience, want een MSC Cruise is niet zomaar een cruise.