BEGIN MET DE MEEST INDRUKWEKKENDE EXCURSIES MET DE MSC MAGNIFICA

Een magnifiek schip en uw comfortabele huis voor 118 fantastische nachten en 119 onvergetelijke dagen.
 
Neem een 360° virtuele tour van één van onze meest indrukwekkende schepen, waar u in alle comfort zal leven van begin tot eind. Het schip bestaat uit 95.000 ton van veiligheid en comfort, verdeeld over bijna 300 m², met meer dan 3.200 passagiers aan boord. De MSC Magnifica is 16 dekken hoog, heeft een maximale snelheid van 23 knopen en state-of-the-art energiebesparende milieuvriendelijke eigenschappen. 
 
De magnifieke plekken op dit schip worden gekenmerkt door het traditionele vakmanschap dat moeiteloos samengaat met innovatief design en omvatten vijf gastronomische restaurants die gerechten uit de hele wereld serveren en 12 bars met een designerthema. 
 
De vrijetijdsvoorzieningen zijn niet minder indrukwekkend, met een weelderig open zwembadencomplex, vier bubbelbaden, een solarium en een door de hemel verlicht binnenzwembad met een Magrodome uitschuifbaar dak, zodat u bij elk weertype kunt genieten van een heerlijke duik. Er is ook een tennisbaan, een minigolfbaan, een bowlingbaan, een biljarttafel, een hightech fitnessruimte en een volwaardige Power Walking Track.  
 
MSC Magnifica is het perfecte schip voor deze once-in-a-lifetime ervaring. U heeft de keuze uit 1.259 verschillende soorten hutten, ondervedeeld in vijf categorieën: suite, balkonhut, hut met zeezicht,   buitenhut met gedeeltelijk zicht en een binnenhut. Ze variëren in grootte van 16 tot 39m² en zijn allemaal voorzien van een groot tweepersoonsbed, airconditioning, een ruime kast, badkamer met bad (in de suite) of een douche (in alle andere), interactieve tv, telefoon, draadloos internet (tegen betaling ), een minibar en een kluis. Alle hutten, van de grootste tot de meer intieme, zijn perfect uitgerust om u van harte welkom te heten en om u zich thuis te voelen voor de gehele duur van de cruise. 
 
ONTDEK DE MSC MAGNIFICA