BEZOEK CALIFORNIË

Stop met dromen en bezoek de stad Californië. Van Sunset Boulevard tot aan Alcatraz. 
 
Relaxed, of zowel ‘laid back’, zoals de lokale bevolking het zou zeggen, dat is Californië. Voel de wonderen van de zonnige staat.  
 
De eerste stop is in zonnige San Diego. Met uitzicht op de Stille Oceaan, is San Diego gelegen op een steenworp afstand van La Jolla “de parel’”, met prachtige zandstranden onderbroken door ravijnen, kliffen en heuvels die eindigen op Mount Soledad. Een echte aanrader is Torrey Pines State Reserve, met een grootte van 2000 hectare, bestaat het reservaat uit een uitgestrekte natuur waar u uren kunt wandelen. De San Diego Zoo met ruim 800 diersoorten is zeker een bezoek waard.  
 
De tweede Californische wonder is Los Angeles, een stad die geen introductie nodig heeft. Alles wat we moeten zeggen is Beverly Hills, Sunset Boulevard, de Walk of Fame, Malibu en Hollywood. Uw meest moeilijke keuze hier zal zijn om te beslissen welke excursie u moet missen. 
 
De Golden Gate Bridge, een van de wonderen van de wereld, heten u van harte welkom wanneer u aankomt in San Francisco. Een van de beste manieren om de brug te zien is om het over te steken op weg naar Sausalito, een charmante badplaats ook bekend als het Portofino van Amerika, een andere stop op uw onvergetelijke reis naar dit gebied. U kunt ook de stad zelf bezoeken, met uitgebreide Europese invloed in zowel de architectuur en levensstijl.