Drie woorden van een Arabische droom

De Arabische Golf laat de wildlife avontuur zien, Sir Bani Yas wacht op u!

Er zijn plekken op aarde waar de zon, de zee en het land gecombineerd kunnen worden op een magische manier. Magische plekken waar de tijd stil staat en welke ondekt kunnen worden door bezoekers die volledig ontspannen zullen terugkeren.
Sir Bani Yas is één van deze plekken.

Voor mensen die van natuur en avontuur houden en wilde natuur willen ontdekken is Sir Bani Yas de perfecte bestemming. Sir Bani Yas biedt vele manieren om het eiland te ontdekken. Ontspan en verwen uzelf op een exotisch Arabisch eiland.
Sir Bani Yas ligt op een korte afstand van Abu Dhabi. Sir Bani Yas is één van de acht woestijneilanden in Al Gharbia. Bezoekers hebben toegang tot het Arabische Wild Life park, één van de grootste natuurreservaten van de regio, met meer dan 10.000 dieren zoals de Arabische oryx, gazellen, giraffen, hyena’s en jachtluipaarden. 
Bezoekers kunnen een 4x4 Nature & Wildlife jeeprit maken in het park met speciaal gemaakte voertuigen in het bijzijn van gespecialiseerde reisleiders.
 
 
MSC Cruises reizigers zullen met kleine bootjes gebracht worden naar het eiland en zullen opgewacht worden door vriendelijke strandwachters die ervoor zorgen dat de reizigers een fantastisch Arabische avontuur zullen beleven.

Het eiland biedt verschillende activiteiten en belevingen aan. Als reizigers graag de schoonheid van het eiland willen verkennen kunnen ze een wandeling maken door de natuur en kunnen zij de flamingo’s bewonderen bij het meer. Reizigers die graag willen ontspannen kunnen genieten van de zon. Sir Bani Yas vindt het belangrijk dat alle reizigers kunnen genieten van de wind over de witte stranden op dit mooie magische en tijdloze Arabisch eiland!

Sir Bani Yas, drie woorden die niet zomaar een Arabisch eiland beschrijven. Een MSC cruise is niet zomaar een cruise.

Ontdek de afvaarten naar Sir Bani Yas hier