4 maanden exclusieve voordelen

Laat u verwennen met 4 maanden lang exclusieve voordelen. 
Waar u ook de wereld aan het ontdekken bent, willen wij u de comfort van thuis bieden van begin tot eind gedurende uw cruise. 
Wij beschikken over veel diensten en voordelen. Deze voordelen staan tot uw beschikking om uw reis niet alleen spannend, maar ook zo comfortabel mogelijk te maken. Ontdek en ervaar de bestemmingen van uw cruise. 
 
MSC Cruises heeft aan alles gedacht, zodat u kunt genieten van een zorgeloze cruise en een onvergetelijke ervaring. Uw MSC World Cruise is inclusief drie speciale pakketten om uw cruise zo aangenaam mogelijk te maken: 
 
Explorer pakket - Verken de mooiste bezienswaardigheden onder begeleiding van de meest ervaren gidsen. Het Explorer pakket is inclusief 15 excursies in verschillende havens . Ontdek de lokale cultuur, gewoontes en proef de plaatselijke gerechten. Dit is een uitgelezen kans om optimaal uw bestemmingen te ontdekken. 
 
Drankpakket – Maak uw maaltijden compleet tijdens lunch en diner, met onbeperkt wijn (een keuze uit 2 witte wijnen, 2 rode wijnen en 1 rosé huiswijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants.
 
Wasserette pakket - Kleed u op uw best gedurende uw verblijf aan boord. Profiteer van 30% korting op alle was services aan boord.  
 
Speciale driedubbele spaarpunten, exclusief voor MSC Voyagers Clubleden - Door het boeken van de 119-daagse MSC World Cruise, zullen uw punten verdrievoudigd worden op basis van uw geboekte experience. Uw punten worden toegekend voor uw vertrek, zodat u direct in staat bent om van uw lidmaatschap voordelen te profiteren. 
 
Dit is onze manier om uw once-in-a-lifetime reis aan te bieden. Ontdek meer over de speciale voordelen door hier te klikken