FUTURE CRUISE CONSULTANT VOUCHER 
Cruise Today, Cruise Tomorrow!   

Een Future Cruise Consultant voucher kunt u aan boord van uw MSC cruise aanschaffen. Het voucher kan tot wel € 400 boordtegoed opleveren bij uw volgende cruise. U kunt profiteren van deze geweldige aanbieding door binnen 18 maanden na afgifte van het voucher een nieuwe MSC cruise te boeken.
 
Voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510
 
Voucher
 
Voorwaarden Future Cruise Consultant Voucher: 
Het voucher is alleen geldig voor nieuwe reserveringen en de geldigheid van het voucher vervalt 18 maanden na uitgiftedatum. Het voucher dient uiterlijk ingewisseld te worden 18 maanden na uitgitedatum, de cruise hoeft echter niet binnen deze periode plaats te vinden. Na aankoop is het voucher niet inwisselbaar tegen contant geld en is niet overdraagbaar op andere personen en tevens is het voucher en de waarde op het voucher niet restitueerbaar. Er kan maximaal 1 voucher per hut worden ingewisseld. Het voucher dient bij boeking ingewisseld te worden. Vouchers kunnen niet ingewisseld worden op speciale aanbiedingen, acties of promoties en ook niet toepasbaar op MSC Yacht Club Executive & Familie suite (YC2) en Royal Suite (YC3). Het voucher is geldig op Vroegboektarief, Beste prijs van de dag en Brochuretarief en kan daarnaast ook gecombineerd worden met korting volgens het loyaliteitsprogramma MSC Voyagers Club. Het voucher kan alleen ingewisseld worden op cruises van 7 nachten of langer. Het aanbod is onder voorbehoud van beschikbaarheid, welke ten tijde van reservering dient te worden herbevestigd. Aanbod/voucher kan te allen tijde worden ingetrokken zonder kennisgeving vooraf.