Ontdek de mooiste delen van de wereld met MSC Cruises


Een warm welkom staat op u te wachten, het avontuur dat op u wacht, onze spectaculaire cruiseschepen, de magie van ons entertainment aan boord, de heerlijke internationale gerechten die wij in onze restaurants serveren, neem een kijkje in de schatten die u op onze cruises kunt ontdekken.

VERWELKOMEND


Tijdens een MSC Cruise verwelkomen wij u aan boord met een nooit eindigende doel om aan al uw behoeften te voldoen en u werkelijk een onvergetelijke vakantie te laten ervaren. U zult zich echt welkom voelen door onze vriendelijke en professionele bemanningsleden rondom en op het schip.

Ontdek het Leven Aan Boord

AVONTUURLIJK


Ervaar de schoonheid van de Middellandse Zee en Zuid-Amerika, de magie van de Emiraten en Noord-Amerika, de mysteries van Noord-Europa, het exotische Caribisch gebied en onze cruises naar Azië, Zuid-Afrika en onze exclusieve bestemming, Ocean Cay MSC Marine Reserve. Met veel spannende en op maat gemaakte excursies om van te genieten, komt er geen einde aan de mogelijkheden om nieuwsgierig en avontuurlijk te zijn.

Ontdek Onze Excursies

SPECTACULAIR


Ontdek de magie en de wonderen aan boord van een MSC Cruise, waar elegant design wordt gecombineerd met een spectaculair ontwerp. Van prachtige zwembaden en met Swarovski bedekte trappen tot de iconische 80 meter lange LED-dome in onze tweedekspromenade, een cruise op onze schepen zal echt de ervaring van uw leven zijn.

Ontdek onze Cruiseschepen

SMAKELIJK


Onze koks en vakkundig opgeleid personeel zorgen voor de ultieme eetervaring aan boord. Geniet van de internationale uitmuntendheid van onze à la carte restaurants, trakteer uzelf op diner in een specialiteitenrestaurant, geniet van de verscheidenheid en kwaliteit van onze buffetten of ontspan van een vakkundig gemaakte cocktail in één van onze bars met een adembenemend uitzicht.

Ontdek onze opties voor Eten & Drinken

BETOVEREND


Als het gaat om uitstekende ervaringen aan boord en entertainment van wereldklasse, hoeft u niet verder te zoeken dan MSC Cruises. Onze voortdurende drang naar uitmuntendheid zorgt ervoor dat u kunt genieten van een ongelooflijk scala aan shows en activiteiten, dag en nacht, voor het hele gezin.

Ontdek ons Entertainment aan boord

"DE ZEE WAS NOG NOOIT ZO" OFFICIËLE BELTOON


mobile-phone_SDL

Download de officiële beltoon van de MSC Cruises Brand Campaign, samengesteld door Ennio Morricone 
    
MSC Cruises is verheugd samen te werken met de muzikale virtuoos en de legendarische componist Ennio Morricone voor onze nieuwe wereldwijde merkcampagne, die wereldwijd in 2020 wordt gelanceerd. Maestro Morricone heeft eerder dit jaar voor de campagne een exclusief nieuw nummer genaamd "The Sea at its Most" gecomponeerd met zijn live orkest in Rome. Door zijn kenmerkende artistieke beheersing en muzikale veelzijdigheid naar voren te brengen, slaagt het nummer erin om zowel romantisch als emotioneel te zijn in zijn compositie, maar toch eigentijds en dynamisch in zijn stijl. 
 
DOWNLOAD NU

MSC Ringtone_apple-version MSC Ringtone_Android-version

DE ZEE WAS NOG NOOIT ZO


Ervaar MSC Cruises op een nieuwe manier en maak u klaar om in zee te duiken. Volg een rondleiding door ons gastvrije leven aan boord, een verscheidenheid aan excursies en activiteiten vol avontuur en cultuur, het spectaculaire ontwerp en de kenmerken van onze vloot en onze heerlijke restaurants en bars. Beweeg uw telefoon of de cursor op uw bureaublad om onze 360-video's te doorlopen. Bekijk de video met een VR-headset voor een nog meeslependere ervaring.


Life on board   Excursions and Activities 
Cruise Ships 
Restaurants & Bars