Betaalmogelijkheden

HOE KAN IK BETALEN?

Kies uw gewenste betaalmogelijkheid
Kies uw gewenste betaalmogelijkheid

MSC Cruises brengt u de mooiste momenten in uw leven door te reizen en te genieten in uw eigen tijd.

Dit betekent ook dat wij alles zo simpel en makkelijk mogelijk voor u maken. Dus, wanneer het een betaling betreft, zullen we er alles aan doen om het voor u zo veilig en simpel mogelijk te maken, op de manier die u wenst. Kies uw betaalmogelijkheid!

Betaalmogelijkheden

IDEAL

IDEAL

Betalen met iDEAL is betalen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken.

In een paar stappen kunt u online een cruise boeken met een betaling via iDEAL:


- U kiest iDEAL als betaalmethode.
- U selecteert uw bank.
- U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
- De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
- Uw bank toont direct een bevestiging van de betaling.
- U keert terug naar de website van MSC Cruises en de betaling geslaagd!


Een paar seconden na autorisatie wordt de betaling aan MSC Cruises bevestigd.

CREDITCARD

CREDITCARD

Online een cruise boeken of extra's bijboeken voor uw cruise kunt u doen met uw creditcard. Voor uw gemak accepteren wij voor alle reserveringen, producten en diensten de volgende creditcards:
- Diners Club / MasterCard / American Express / Visa
Wanneer u ons veiligheidssysteem gebruikt, zal het bedrag van de cruise op uw creditcard worden belast zodra u de betalingstransactie heeft bevestigd. U kunt ontspannen in de wetenschap dat alles is geregeld en het enige dat u nog hoeft te doen is de dagen te tellen voordat u vertrekt op cruise.

3D Secure - VOOR UW VEILIGHEID: CODE EN WACHTWOORD
Bij MSC nemen we veiligheid serieus. Onze website gebruikt 2 systemen - Verified door VISA en de Secure code van MasterCard - Dit biedt extra bescherming wanneer u online met creditcard betaalt. Beide systemen gebruiken een wachtwoord verificatie proces welke 3-S Secure wordt genoemd, om uw identiteit te bevestigen en te verzekeren dat uw creditcard alleen door u kan worden gebruikt.

Het geheime wachtwoord is alleen bekend bij de creditcard eigenaar en bij de bank van uitgifte van uw creditcard. Dit wachtwoord dient ingevoerd te worden in een pop up van uw creditcard maatschappij welke verschijnt bij het afsluiten van uw betaling. Dit voorkomt dat uw wachtwoord wordt gestolen en betekent dat iemand anders die uw creditcardnummer kent geen betaling uit uw naam kan doen.

Ons systeem vraagt u in het begin om uw veiligheidscode van uw creditcard in te voeren. U vindt deze op de volgende wijze:
Voor American Express kaarten (4 tekens), op de voorkant van uw kaart boven uw creditcard nummer.
Voor Visa, Diners Club, of MasterCard kaarten, (3 tekens) boven de strip met uw handtekening op de achterkant van uw kaart.
Daarna dient u uw 3-D Secure wachtwoord in te vullen om de transactie te voltooien.
Het 3D Secure protocol is een bescherming tegen fraude en verzekert de veiligheid van uw betaling. Wanneer uw bank deze extra veiligheidstoepassing ondersteunt, maar uw kaart nog niet geactiveerd is voor dit systeem kunt u dit geheel gratis laten activeren op de website van uw creditcard door een wachtwoord in te voeren om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie.


Wanneer u geactiveerd en geregistreerd bent en u online aankopen doet gebruikmakend van uw creditcard, dan wordt u ten tijde van het betaalproces geattendeerd op het invoeren van het door uzelf gekozen wachtwoord om uw identiteit als kaarthouder te bevestigen.


Om uit te zoeken of uw creditcard al is uitgerust met de 3-D Secure, neem contact op met uw creditcardmaatschappij:

Lees meer
MasterCard SecureCode
Lees meer Verified by Visa

PAYPAL

PAYPAL

Met PayPal kunt u makkelijk online uw cruise boeken en betalen. Via uw e-mailadres en wachtwoord kunt u betalingen doen in webwinkels. PayPal onthoudt uw persoonlijke en bankgegevens via een beveiligde login. Het enige wat u moet onthouden is uw e-mailadres en wachtwoord. Uw creditcardnummer, pincodes of andere gegevens zijn niet langer relevant tijdens het online reserveren.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig en uw gegevens zullen niet zichtbaar zijn op het internet. Uw transacties worden 24 uur per dag en 7 dagen per week gemonitord om u te beschermen.


Hoe werkt PayPal?
• U hoeft geen betalingsgegevens in te voeren, u kunt eenvoudig betalen via uw PayPal login
• Alles wat u nodig heeft is een emailadres en uw PayPal login
In uw account beslist u met welke betaalmethoden u wenst te betalen. U kunt kiezen uit uw creditcard of bankrekening.

SYMANTEC™ SSL CERTIFICATES

SYMANTEC™ SSL CERTIFICATES

MSC Cruises gebruikt de veiligheids software Verisign Secure Socket Layer (SSL) om de veiligheid van uw online betalingen te garanderen. De SSL software biedt u veilige transacties vanaf elke computer zonder dat u extra software nodig heeft ter bescherming van uitwisseling van gegevens.
Een "Krediet" betaalmogelijkheid wordt niet geboden en u dient een volledige (aan)betaling te voldoen om uw reservering te bevestigen ten tijde van boeking.

Dus, wanneer uw een online reservering maakt dient u er zeker van te zijn dat uw betaallimiet en uw saldo voldoende zijn en uw creditcardmaatschappij/bank uw rekening niet zal blokkeren. MSC Cruises adviseert u contact op te nemen met uw bank alvorens een grote betaling te doen met uw creditcard.  

BETALEN VIA ONZE RESERVERINGSAFDELING

BETALEN VIA ONZE RESERVERINGSAFDELING

U bent van harte welkom om de reissom van uw cruisevakantie te betalen via onze reserveringsafdeling. U kunt een betaling doen via onze reserveringsafdeling indien de boeking direct is ondergebracht bij MSC Cruises.

De aanbetaling dient binnen 3 werkdagen na boekingsdatum te zijn voldaan. De voorwaarden van de aanbetaling zijn als volgt: 20% van de cruise−only prijs incl. geboekte extra's. Voor vluchten en ander bijgeboekt vervoer geldt een aanbetaling van 100%. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrekdatum te zijn voldaan. Indien de reservering binnen 6 weken voor vertrek is gemaakt, dient het gehele bedrag per ommegaande te worden voldaan. Voor (aan)betaling van uw reservering per elektronische betaling of overschrijving NL06INGB0653519079 t.n.v. MSC Cruises The Netherlands B.V, verzoeken wij als omschrijving het reserveringsnummer, de vertrekdatum en achternaam hoofdboeker te vermelden.
Boekingsbevestiging: Controleer deze bevestiging zorgvuldig. Achternaam en de volledige voornamen dienen conform paspoort te zijn.

Alle online transacties worden verwerkt met behulp van SSL-beveiliging aan de internationale normen en uw kaartgegevens worden niet opgeslagen in ons systeem. Onze reserveringsafdeling zal een link naar u toesturen met een wachtwoord. U dient binnen 15 minuten de betaling te voldoen. Na 15 minuten is het wachtwoord verlopen.


De boekingsbevestiging vormt het bewijs van een Reisovereenkomst in de zin van art 7:500 Burgerlijk Wetboek tussen alle personen vermeld op deze boekingsbevestiging (te samen: de “Reiziger”) en MSC Cruises The Netherlands B.V., de Reisorganisator. Tegen uitgifte van de Boekingsbevestiging is de Reiziger de Reissom aan MSC Cruises The Netherlands B.V. verschuldigd. De Reiziger kan aan de boekingsbevestiging niet eerder rechten ontlenen dan tegen volledige betaling van de Reissom. Op de Reisovereenkomst zijn de Algemene Boekingsvoorwaarden van MSC Cruises The Netherlands B.V. van toepassing. Deze worden op eerste verzoek aan de Reiziger toegezonden. Deze zijn bovendien weergegeven in de brochure van MSC Cruises en deze zijn in te zien op de MSC Cruises internetsite www.msccruises.nl

BETALEN VIA UW REISBUREAU/CRUISESPECIALIST

BETALEN VIA UW REISBUREAU/CRUISESPECIALIST

Neem contact op met uw reisbureau of cruisespecialist voor de betaalmogelijkheden.