Excursies

Op iedere bestemming valt iets te ontdekken

Waarom een MSC-excursie boeken?

Kwaliteit
Verken de mooiste bezienswaardigheden onder begeleiding van de meest ervaren gidsen! Al onze rondleidingen worden zorgvuldig gepland en uitgevoerd door deskundigen.

Comfort
Laat de details aan ons over, geniet van elk moment aan wal en ga zorgeloos op ontdekkingsreis naar de mooiste bestemmingen van de wereld.

Veiligheid
U kunt met een gerust hart genieten van al onze excursies, die worden uitgevoerd door zorgvuldig geselecteerde partners die deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. 

Breng een bezoek aan de belangrijkste bezienswaardigheden
Ervaar het allerbeste dat elke bestemming te bieden heeft. Met MSC-excursies zult u niets missen!

Gemak
Door van tevoren te boeken, kunt u zorgeloos genieten van de excursie en meer tijd hebben voor uw cruise!

De beste gerechten
Als uw excursie inclusief lunch of diner is, nemen we u altijd mee naar een plek die zorgvuldig is geselecteerd door deskundigen en die regelmatig wordt geïnspecteerd zodat het eten van de hoogste kwaliteit is.
.Title .Title .Title
Actief & Avontuur

Actief & Avontuur

Ga aan wal op zoek naar avontuur! Sportieve en recreatieve activiteiten, van wandelen en snorkelen tot kajaktours en uitstapjes naar het strand.
De actieve keuze.

Stadstour

Stadstour

Ontdek het centrum van de stad met een rondleiding en geniet van het landschap met een comfortabele busrit. Een makkelijke manier om uw bestemming te verkennen.

Cultuur & Geschiedenis

Cultuur & Geschiedenis

Leer alles over de geschiedenis en de cultuur van uw bestemming. Breng een bezoek aan must-sees met een rondleiding aan de belangrijkste bezienswaardigheden. De ideale route naar lokale kennis.

Schilderachtige route

Schilderachtige route

Bewonder uw bestemming in alle comfort met een schilderachtige bustour. Geniet van het beste uitzicht en de belangrijkste bezienswaardigheden. Een ontspannende weg naar ontdekking.

Familieplezier

Familieplezier

Neem uw kinderen mee op een ontdekkingsreis met een speciaal programma voor kinderen. Het perfecte familie-uitstapje.

Natuurwonderen

Natuurwonderen

Bewonder een spectaculair landschap en ontdek de fascinerende flora en fauna van uw bestemming. Uw toegangspoort naar de natuurwonderen van de wereld.

Iets speciaals

Iets speciaals

Probeer nieuwe dingen uit! Van gastronomische tours en begeleid winkelen tot religieuze bezoeken, er gaat een wereld van recreatie en passie voor u open.

Zee & Zon

Zee & Zon

Geniet van de spectaculaire landschappen en ontdek de fascinerende flora en fauna van uw bestemming. Uw ticket naar de wonderen van de natuur.

Boek uw excursie

Maak ieder moment aan land een onvergetelijk ervaring met de excursies van MSC.

Er is voor ieder wat wils. MSC Cruises biedt ongeveer 2000 excursies welke zorgvuldig zijn samengesteld. De excursies geven u de vrijheid en u kunt het beste halen uit elk moment aan wal.

Vul uw boekingsgegevens in en boek nu online de excursies of speciale services beschikbaar voor uw cruise. U kunt tot 4 dagen voor vertrek extra's bijboeken.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden voor online excursieboekingen.

Maak ieder moment aan land een onvergetelijk ervaring met de excursies van MSC.

Download het excursieprogramma

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring

MSC Cruises biedt een ongelooflijke keuze van excursies samengesteld voor ieder wat wils, waardoor u de vrijheid heeft en het beste kunt halen uit elk moment aan wal.

Download het excursieprogramma met excursies voor uw cruisevakantie en maak van uw cruise een onvergetelijke ervaring. 

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring
Zoeken Reserveringsnummer vinden?