ONTDEK ONS ZOMERAANBOD 2017

Wat is er heerlijker dan uitkijken naar een prachtige cruisevakantie in de zomer van 2017? Wanneer u nu uw MSC cruise boekt heeft u een ruime keuze uit de mooiste routes en de best gelegen (familie)hutten geschikt tot maximaal 10 personen. Ook het nieuwste vlaggenschip MSC Meraviglia is al te reserveren voor cruises in de Middellandse Zee vanaf juni 2017. 
 
Kinderen tot en met 11 jaar cruisen gratis en kinderen tot en met 17 jaar cruisen tegen een zeer aantrekkelijk kindertarief. 
 
Geniet van een prachtige zomer aan boord van onze schepen!

Maak uw cruise compleet met het All-inclusive drankpakket (volwassene vanaf € 26 p.p.p.d. kind vanaf € 12 p.p.p.d).
 
Voor vlucht- en treinmogelijkheden inclusief transfers of ontdek tevens de parkeermogelijkheden bij de inschepingshaven. Voor meer informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.
 
 
Caribbean-kl

CARIBBEAN EN CUBA CRUISES

Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest. Ontdek onze Caribbean en Cuba cruises met vertrek in het zomerseizoen.


8-daagse Cruise-Only vanaf € 499 p.p.


Boek nu!

Griekenland-kl

MIDDELLANDSE ZEE CRUISES 
Ontdek prachtige bestemmingen in het Westelijke en Oostelijke Middellandse Zeegebied! 


8-daagse Cruise-Only vanaf € 549 p.p. 

Vraag naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers.

Vraag tevens ook naar de parkeermogelijkheden nabij de inschepingshaven. 


Boek nu!

Noordeuropaafvaartenoverview

NOORD-EUROPA CRUISES 
Bezoek de indrukwekkende Noorse fjorden of bijvoorbeeld de Baltische Staten!


8-daagse Cruise-Only vanaf € 649 p.p.


Vraag naar de parkeermogelijkheden in de inschepingshaven 

Boek nu!


 

*Getoonde prijs is de vanafprijs Bella Binnenhut in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge.

 

Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx