ONTDEK MET MSC CRUISES DE CHARME VAN HET HOGE NOORDEN

Vaar met MSC Cruises in de milde seizoenen naar het prachtige Noord-Europa. Bekijk de immense natuurlijke schoonheid van Noord-Europa, haar bloeiende weiden, rustige Noorse fjorden en geslepen gletsjers. Kijk uw ogen uit en ontdek de sprookjesachtige kastelen, majesteuze steden en betoverende dorpen. Reis van de Britse Eilanden en Scandinavische schiereilanden naar het grootse Rusland met het prachtige St. Petersburg. Ontdek de rijkdommen van het Noorden zoals de Noordkaap, IJsland en Spitsbergen! Alle schepen in Noord-Europa zijn voorzien van een zwembad met uitschuifbaar dak, zodat u tijdens alle weersomstandigheden kunt genieten van het zwembad.


VERTREKKEN VANUIT AMSTERDAM

In september biedt MSC Cruises enkele afvaarten met de luxueuze MSC Preziosa vanuit Amsterdam langs de Atlantische kust. Verken de steden Hamburg, Le Havre (Parijs), Southampton en Zeebrugge! Klik hier voor het aanbod.


Maak uw cruise compleet met het All-inclusive drankpakket (volwassene € 26 p.p.p.d. kind € 12 p.p.p.d).


Voor vlucht- en treinmogelijkheden inclusief transfers, parkeermogelijkheden nabij de inschepingshaven, informatie, voorwaarden en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.