CARIBBEAN EN CUBA CRUISES

CUBA & DE CARIBBEAN:
Een ​​tropisch klimaat, levendige cultuur en rijke geschiedenis in combinatie met de natuurlijke schoonheid van de prachtige stranden, dit alles vindt u op Cuba! MSC Cruises is een van de eerste cruisemaatschappijen die Cuba in haar vaarroutes heeft opgenomen. 
Naast de hoogtepunten, zoals het strand van Varadero en het adembenemende uitzicht op Bacunayagua Bridge, zult u verleidt worden door eclectische koloniale architectuur van Cuba. Maak een wandeling langs de beroemde Malecón boulevard en bewonder het Hotel Nacional. Als u een liefhebber bent van de muzikale gouden eeuw van Cuba, mis dan het restaurant El Guajirito niet!
 
Cruise deze zomer met de MSC Opera naar Jamaica, de Kaaiman Eilanden en Mexico met twee nachten (2,5 dag) in de Cubaanse hoofdstad. Geniet tijdens een twee-en-een-half-daags verblijf in Havana van het prachtige oude centrum van Cuba, een UNESCO werelderfgoed. Verken en ontdek de geschiedenis, cultuur en architectuur. Mis deze geweldige kans niet om de unieke cultuur van Cuba te ontdekken het hele jaar door! 
 
WESTELIJKE & OOSTELIJKE CARIBBEAN:
Stap aan boord van het luxueuze cruiseschip de MSC Divina en vaar mee op een geweldige cruise door een paradijselijk eiland. Geniet van kilometers prachtige stranden, bereid u voor op geweldige avonturen in tropische bossen of verken de fascinerende onderwaterwereld. Mede door de verscheidenheid van spectaculaire shows en heerlijke gerechten aan boord zal deze cruise een onvergetelijke ervaring worden.  
 
Rijg de magische parels van het paradijs aan elkaar en combineer een Westelijke en een Oostelijke Caribbean cruise als 15-daagse cruise! 
 
Vraag naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers en laat de onvergetelijke reis maar beginnen. 
Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.


Cuba: Klik hier voor meer informatie met betrekking tot de benodigde reisdocumenten en visa voor alle Cuba afvaarten. 

Belangrijke informatie! In verband met eventuele late avondkomst van een aantal inkomende vluchten en de tijd benodigd om de douaneprocedures te voltooien, kan er een vertraging ontstaan in de bagageaflevering in de hut. Om een comfortabele start van uw cruise te garanderen vragen wij u om benodigde alle items voor de eerste nacht aan boord (nachtkleding, toiletartikelen, medicijnen, etc.) in uw handbagage mee te nemen. Let op: douchegel en shampoo zijn aanwezig in alle hutten. Vergeet niet om de bagagelabels geleverd bij de reisbescheiden/e-tickets te bevestigen aan uw bagage vóór aankomst op de luchthaven.