- DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

WINTERSALE!
OP AFVAARTEN MET DE MSC MERAVIGLIA!

Het is Wintersale! Pak uw koffer alvast in en vertrek op een last minute cruise met de MSC Meraviglia. Ontdek de parels van het Westelijk Middellandse Zeegebied met dit gloednieuwe schip. Wanneer u deze aanbieding boekt ontvangt u nu tijdelijk een gratis Lunch & Diner drankpakket!


De MSC Meraviglia zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen. Aan boord kunt u genieten van een uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment van wereldklasse met panoramisch uitzicht, een promonade gelegen op twee dekken met een 480 m² LED-dome en een spectaculair amusementsgebied verbonden met een openluchtwaterpark.


Waar wacht u nog op? Boek snel want VOL=VOL!


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Omschrijving drankpakket:

Onbeperkt wijn (een keuze uit 2 witte wijnen, 2 rode wijnen en 1 rosé huismerken), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. Voor kinderen jonger dan 18 jaar zijn alcoholische dranken uitgesloten.

 

Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 15 januari t/m 20 februari 2018, zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Het drankpakket is voor de eerste en tweede persoon in de hut gratis. De overige personen in de hut dienen het pakket verplicht af te nemen. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.