Verlaagde prijzen voor geselecteerde afvaarten in de winter!

Voordelig in de winter cruisen om het jaar 2018 af te sluiten of juist goed te beginnen in 2019! Speciaal voor u hebben wij een grote selectie afvaarten in de winter in prijs verlaagd. Ontdek de Middellandse Zee, Caribbean of Dubai, Abu Dhabi en India nu met MSC Cruises. 


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode van 17 oktober t/m 30 november 2018 zolang de voorraad strekt. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Reizigers naar Cuba dienen rekening te houden met het aanschaffen van een geldige reisvisum. Meer informatie hierover vindt u hier. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Armonia en MSC Opera kennen de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx