- DEZE AANBIEDING IS VERLOPEN -

ONTVANG EEN GRATIS DRANKPAKKET OP 
GESELECTEERDE NOORD-EUROPA ZOMER AFVAARTEN 2018!

Ontdek onze prachtige Noord-Europa cruises! Wanneer u één van de geselecteerde afvaarten uit deze vroegboekactie boekt ontvangt u een gratis drankpakket voor de 1e en 2e persoon in de hut! Verken de hoogtepunten zoals IJsland, de Noordkaap, de Noorse fjorden, Engeland, Ierland of de Baltische hoofdsteden.

   

Bella of Fantastica Experience:

✓ Binnenhut: Lunch & Diner Restaurant drankpakket: selectie van wijn, bier van de tap en frisdranken tijdens lunch en diner in het a la carte & buffetrestaurant                    

Hut Zeezicht: Lunch & Diner Restaurant drankpakket: selectie van wijn, bier van de tap en frisdranken tijdens lunch en diner in het a la carte & buffetrestaurant                      

Balkonhut: All-Inclusive drankpakket: Onbeperkte consumptie van een breed scala aan cocktails, wijn per glas, frisdranken en warme dranken. 

   

Geniet van een cruise op basis van volpension met uitstekende restaurants, een uitgebreid sport- en wellness center, entertainment voor jong en oud en nog veel meer. 


KLIK HIER EN ONTDEK DE NIEUWE BROCHURE


De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.