VROEGBOEKACTIE! 
ONTVANG EEN GRATIS DRANKPAKKET BIJ 
CRUISES IN NOORD-EUROPA ZOMER 2018!

Ontdek onze prachtige Noord-Europa cruises! Wanneer u één van de geselecteerde afvaarten uit deze vroegboekactie boekt ontvangt u een gratis drankpakket voor de 1e en 2e persoon in de hut! Verken de hoogtepunten zoals IJsland, de Noordkaap, de Noorse fjorden, Engeland, Ierland, de Baltische hoofdsteden en de steden langs de Atlantische kust zoals Porto, Lissabon & Malaga.

   

✓ Binnenhut: Lunch & Diner Restaurant drankpakket: selectie van wijn, bier van de tap en frisdranken tijdens lunch en diner in het a la carte & buffetrestaurant                    

Buitenhut: Lunch & Diner Restaurant drankpakket: selectie van wijn, bier van de tap en frisdranken tijdens lunch en diner in het a la carte & buffetrestaurant                      

Balkonhut: All-Inclusive drankpakket: Onbeperkte consumptie van een breed scala aan cocktails, wijn per glas, frisdranken en warme dranken. 

   

Geniet van een cruise op basis van volpension met uitstekende restaurants, een uitgebreid sport- en wellness center, entertainment voor jong en oud en nog veel meer. Boek dit exclusieve vroegboek aanbod en geniet van een voordeel van maximaal 294 per persoon!


De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.