SHOPPEN IN AMSTERDAM, HAMBURG,
PARIJS, LONDEN EN BRUGGE IN ÉÉN WEEK?
- Deze aanbieding is verlopen - 

Dat kan met MSC Cruises! Met een groep vriendinnen of de hele familie kunt u genieten van het gemak en vertrekken vanuit Amsterdam. Stap aan boord van de luxueuze MSC Preziosa en verken de steden Hamburg, Le Havre (Parijs), Southampton (Londen) en Zeebrugge (Brugge) vanuit uw achtertuin! Boek een balkonhut en geniet van het uitzicht op zee, nu in prijs verlaagd!


Dag 1: Op vrijdag stapt u aan boord van de MSC Preziosa. U heeft de hele middag en avond om te spenderen in Amsterdam. Ontdek de winkelgebieden van Amsterdam zoals de Kalverstraat, de Leidsestraat en de P.C. Hooftstraat. Of slenter door de kleinere straatjes van Amsterdam en langs de historische grachten. Onze favoriet: de 9 Straatjes in de Jordaan!


Dag 2: De volgende ochtend vertrekt het schip richting Hamburg waar u zondagochtend aankomt. 


Dag 3: Hamburg is een van de grootste winkelsteden Duitsland. Er zijn tal van winkelstraten en winkelcentra. De belangrijkste winkelstraten zijn de Mönckebergstrasse en de Spitalerstrasse. Hier bevinden zich de grote winkelketens en enkele grote warenhuizen, zoals Galeria Kaufhof en Karstadt. De Colonnaden ten westen van de Binnenalster loopt van de Jungfernstieg naar de Esplanaden en biedt een exclusiever winkelaanbod, net zoals de Neuer Wall. Voor comfortabel overdekt shoppen in de binnenstad kunt u naar het grote winkelcentrum Hanseviertel. 


Dag 4: Geniet vervolgens van een hele dag op zee. Tijd om alle faciliteiten van het schip te ontdekken. Wat dacht u van heerlijke dag ontspannen in de spa? Geniet vervolgens van een drankje in een van de vele bars en lounges met aansluitend een diner in de vele restaurants zoals het gerenommeerde Eataly Steakhouse


Dag 5: Aankomst in de ochtend in Le Havre. Verken de modestad Parijs! Slenter over de Champs-Élysée en bezoek de bekende warenhuizen Galaries Lafayette en Le Printemps. Voor de beste hot coco gaat u naar Angelina aan de Rue Rivoli.


Dag 6: Aankomst in de ochtend in Southampton. Londen is wat ons betreft de beste winkelstad van Europa met haar vele winkelstraten zoals Oxford Street, Regent Street en Carnaby Street. Oxford Street is de drukste winkelstraat, maar Londen biedt meer zoals het altijd gezellige Covent Garden met haar marktjes of Notting Hill, perfect voor vintage shoppen!


Dag 7: Vanuit Zeebrugge kunt u meerdere Belgische steden ontdekken zoals Brugge, Gent of Brussel. Voor deze vaarroute lichten we Brugge uit. De twee belangrijkste winkelstraten lopen parallel van het Zand naar de Grote Markt: de Steenstraat en de Noordzandstraat. Hier bevinden grote ketens zich. Brugge heeft een groot aanbod aan bierspeciaalzaken en chocolaterie's. Vergeet dus niet om een bezoek te brengen aan een van de beste chocolatiers: The Chocolate Line. Bekend om de meest creatieve chocoladecreaties zoals de chocolade lipstick!

 

Dag 8: Op vrijdagochtend keert u weer terug in Amsterdam waarna u uw volle koffer gerust mee naar huis kunt nemen aangezien u geen bagagelimiet heeft. 


De getoonde prijs is de vanafprijs in euro (€) per persoon o.b.v. tweepersoonsbezetting exclusief Hotel Service Charge. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.