Tweede persoon 50% korting op geselecteerde afvaarten

Bent u ook zo aan vakantie toe? Wanneer u ontsnapt aan de dagelijkse sleur en de tijd neemt om eens om u heen te kijken, dan beseft u pas hoe mooi het leven is! Met deze actie van MSC Cruises geniet u nu samen van nog meer cruiseplezier en de tweede persoon ontvangt 50% korting!
 
Kom echt tot rust terwijl u van de ene naar de andere prachtige bestemming vaart. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van rust, ontspanning en de heerlijke zon. Cruise naar het adembenemende Noord-Europa, de zonnige Middellandse Zee of wat dacht u van Cuba en de Caribbean?
 
Waar wacht u nog op? Breng deze zomer door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie: tweede persoon 50% korting! Vraag ook naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers. Vraag tevens naar de parkeermogelijkheden in de inschepingshavens. Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.                                   


                                                                                                                                                                

 

Griekenland-kl        

MIDDELLANDSE ZEE CRUISES 

Een vakantie naar de Middellandse Zee zorgt ervoor dat u de cultuur, traditie en monumenten die de kustgebieden al eeuwenlang hebben verrijkt van dichtbij kunt meemaken.

Lees meer

Noorwegen-kl           


NOORD-EUROPA CRUISES
Vaar naar de indrukwekkende Noorse fjorden. Of ontdekt u toch liever het eigentijdse St. Petersburg? 


Lees meer

Caribbean-kl        

CARIBBEAN CRUISES  

Bezoek de zonnige oevers van Miami tijdens een Caribbean cruise.


Lees meer

Cuba-Caribbean        

CUBA & DE CARIBBEAN 

De magische sfeer van Havana en het Caribisch gebied.  Het Caribisch gebied is altijd een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen ter wereld geweest.


Lees meer

Franse-Antillen        

FRANSE ANTILLEN CRUISES  

Nergens anders is het tempo zo relaxed als in het Caribisch gebied; de adembenemende Franse Antillen. 


Lees meer

MSC-Grand-Voyages        

MSC GRAND VOYAGES 

MSC Grand Voyages zijn niet alleen cruises, maar bieden u onverwachte ervaringen, die u de kans geven om sublieme bestemmingen te bezoeken.


Lees meer

                                                                                                                                                                              

                                                                                                                  

Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 15 december 2017 t/m 31 januari 2018. Op enkele afvaarten is de actie alleen geldig op basis van tweepersoonsbezetting. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Opera, MSC Lirica, MSC Sinfonia en MSC Armonia zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor MSC Preziosa, MSC Divina, MSC Splendida en MSC Fantasia zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar  https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx