FAMILIE-AANBIEDING! 
Tweede balkonhut voor kinderen onder de 18 jaar 50% korting!

Wat is er leuker dan samen op cruise gaan met de hele familie in hartje zomer! Breng deze zomer of herfstvakantie door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u en uw familie mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Ontdek verschillende bestemmingen rondom de Middellandse Zee en de Caribbean. 
 
Wanneer u een Bella of Fantastica Balkonhut boekt heeft u de mogelijkheid om voor uw kinderen een tweede balkonhut met 50% korting bij te boeken. 
 
Let op: deze aanbieding is momenteel niet online boekbaar. Voor meer informatie en reserveringen neemt u contact op met uw reisbureau/cruisespecialist of bel met MSC Cruises 023 71 11 510.
 
Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode van 29 juni t/m 31 augustus 2017 en zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is alleen van toepassing op hutten met een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Magnifica, MSC Armonia en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Fantasia en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. MSC Voyagers Club is niet toepasbaar op deze aanbieding. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.