Tweede persoon 50% korting op geselecteerde afvaarten!
Inclusief korting op een drankpakket.
- Deze aanbieding is helaas verlopen -

Voor nog meer voordeel kunt u nu profiteren van de leukste en knallende actie van MSC Cruises. Bent u ook zo aan vakantie toe en daarnaast een echte levensgenieter? Met deze actie van MSC Cruises geniet u nu samen van nog meer cruiseplezier en de tweede persoon ontvangt 50% korting! Wij geven u daarnaast ook nog eens korting op uw drankpakket! Kies uit een Cruise Only of een *Fly & Cruise pakket en ontdek de wereld samen met MSC Cruises. 

 
Cruise naar de zonnige Caribbean, ontdek de parels van de Middellandse Zee of reis met ons mee naar het mooie Noord-Europa

Profiteer tijdelijk van deze actie: tweede persoon 50% korting inclusief korting op een drankpakket! Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.
 • Easy Drinking Package

  Inhoud van het drankpakket
   
  Onbeperkt bestellen van alle drankjes met een prijs tot €6! Geniet op elk moment van de dag van een speciale selectie huiswijnen (per glas), bier van de tap (Heineken*), geselecteerde sterke dranken en cocktails, non-alcoholische cocktails, frisdranken en vruchtensappen (per glas), mineraalwater in flessen , klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, caffe latte, hete thee) en lekkernijen. Bestellen kan in alle bars aan boord, evenals het zelfbedieningsbuffet en restaurants, met uitzondering van specialiteitenrestaurants.
   
  * Het merk bier kan variëren.