Tweede persoon 50% korting op 
geselecteerde Franse Antillen Fly & Cruise pakketten*
- Deze aanbieding is verlopen -

Nergens anders is het tempo zo relaxed als in het Caribisch gebied; de adembenemende Franse Antillen. Op deze vrolijke, gastvrije bestemming ontdekt u de warme glimlach van open, oprechte mensen, een mix van diverse culturen en sensationele gerechten. Dompel uzelf onder in de schoonheid van de eilanden met haar ongerepte natuur waar witte zandstranden overlopen in tropisch regenwoud. Het leven hier is een eindeloze stroom van fascinerende wonderen.


Kom echt tot rust terwijl u van de ene naar de andere prachtige bestemming vaart. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van rust, ontspanning en de heerlijke Cubaanse zon.


Wat is er leuker dan samen op cruise gaan, waarbij de tweede persoon 50% korting ontvangt! Breng deze winter door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie!


Vluchtinformatie (onder voorbehoud):

Heen: Zaterdag LH 1003 AMS - FRA om 07:40-08:50 & DE 3714 FRA-FDF om 11:30-16:20

Terug: Zaterdag met aankomst in Amsterdam op zondag. DE 3715 FDF-FRA om 18:40-08:35 & LH 992 FRA-AMS om 12:40-13:50


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. De korting is niet geldig op de vluchten.


*Na afronden van de boeking zal MSC Cruises Nederland de vlucht binnen 48 uur herbevestigen (van maandag tot en met vrijdag). Zonder herbevestiging is de vlucht niet definitief geboekt. Op zaterdagen en op feestdagen zal de vlucht op de eerst volgende werkdag herbevestigd worden. Kinder van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en geen bagagevrijdom, zij betalen €40,- p.p. voor de vlucht en havengelden voor de cruise. De vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa en Condor.


Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 mei 2018 t/m 30 juni 2018. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx