Tweede persoon 50% korting 
op geselecteerde Dubai, Abu Dhabi en India afvaarten!
- Deze aanbieding is verlopen -

Waar ooit alleen woestijn was, vinden we vandaag de dag de hoogste gebouwen van de wereld en historische locaties van de rijke Arabische geschiedenis. Geniet van een luxe reis met MSC Cruises en ontdek de tradities en gedurfde architectuur. Kies uit een Cruise Only of een *Fly & Cruise pakket naar de Emiraten en ontdek de wereld samen met MSC Cruises. 
 
Kom echt tot rust terwijl u van de ene naar de andere prachtige bestemming vaart. Wij hebben de leukste cruises voor u op een rijtje gezet en er een knallende actie van gemaakt! Zo kunt u onbezorgd genieten van rust, ontspanning en de heerlijke Cubaanse zon.
 
Wat is er leuker dan samen op cruise gaan, waarbij de tweede persoon 50% korting ontvangt! Breng deze winter door op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises. Wij nemen u mee op een vakantie die u nooit zult vergeten! Profiteer daarom tijdelijk van deze actie!
 
Vluchtinformatie (onder voorbehoud):

MSC Splendida (Abu Dhabi)
Heen: Zaterdag AMS-AUH EY om 20:25-06:00 (aankomst zondag gevolgd door inscheping)
Terug: Zondag AUH-AMS EY om 09:25-14:00
 
MSC Lirica (Dubai)
Heen: Een dag voor vertrekdag cruise AMS-DXB EK150 22:00-07:45 (Aankomst op de dag van inscheping)
Terug: Op de dag van ontscheping DXB-AMS EK147 08:10-12:40
 
Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

De korting is reeds verwerkt in de getoonde cruise prijs. *De korting is niet geldig op de vluchten.


Voorwaarden: 50% korting is alléén van toepassing voor de tweede persoon op basis van een tweepersoonsbezetting. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland en zolang de voorraad strekt. Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn van 01 mei 2018 t/m 30 juni 2018. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten: service charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor MSC Lirica zijn er in de categorie 'Bella Hut Zeezicht' hutten met beperkt zicht. Voor MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' hutten met beperkt zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.com/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx


Belangrijke informatie vluchten MSC Splendida: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Kinder van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en betalen €40,- p.p. voor de vlucht. Kinder van 2 tot 17 jaar betalen dezelfde tarieven voor de vliegtuigstoelen als volwassenen. De vluchten worden uitgevoerd door Etihad Airways. 


Belangrijke informatie vluchten MSC Lirica: Bovengenoemde vanafprijs is inclusief transfers v.v. en vluchten. Tarieven kunnen en mogen gewijzigd worden door het hoofdkantoor. Prijzen zijn inclusief 23 kg ruimbagage. Kinder van 0 tot 1 jaar hebben geen eigen vliegtuigstoel en betalen €40,- p.p. voor de vlucht. Kinder van 2 tot 17 jaar betalen dezelfde tarieven voor de vliegtuigstoelen als volwassenen. De vluchten worden uitgevoerd door Emirates.