ER EEN PAAR DAGEN TUSSENUIT?
BOEK DAN DEZE MINI CRUISE PROMO 
INCL. DRANKPAKKET EN WIFI!

Cruisen is een ontspannen manier om de schatten van de wereld te ontdekken. U kunt meerdere bestemmingen zien en één keer de koffer uitpakken! Een ideale manier van reizen. 


Heeft u nog nooit een cruise gemaakt of wilt u er heerlijk een paar dagen tussenuit in de zomer- of herfstvakantie? Met deze Mini Cruise promo kunt u kiezen uit diverse Middellandse Zee cruises met vertrek in de herfstvakantie of boek een mini Caribbean cruise met vertrek in de zomervakantie


Geniet van elke dag zoals u dat wilt

Uw dagen aan boord kunnen zo ontspannen en spontaan of gestructureerd zijn als u dat wilt. Sommige reizigers worden laat wakker, eten ontbijt in bed en geven hun dag over aan het ritme van de zon en de zee, ontspannen bij het zwembad of lezen op een schaduwrijk plekje op het dek. Anderen plannen hun dagen van tevoren en worden vroeg wakker en reserveren geplande excursies om aan deel te kunnen nemen. Wij bieden de afwisseling, zodat u maar hoeft te kiezen hoe u uw dag invult.

 
Aanbieding! Boek een van de geselecteerde mini cruises afvaarten en ontvang een gratis drankpakket en wifi Streamer pakket! Een 5-daagse mini cruise is al te boeken vanaf € 299 p.p!


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

 • INCLUSIEF DRANKPAKKET EN WIFI

  INCLUSIEF DRANKPAKKET EN WIFI
  Streamer wifi-pakket 1 per hut
  Gebruik van volledig internet met maximale bandbreedte voorrang, gelimiteerd  tot 1,5 GB per cruise – 4 apparaten
   
  Lunch & Diner restaurant drankpakket volwassene:
  Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants. 
   
  Lunch & Diner restaurant drankpakket kind:
  Onbeperkt frisdrank en mineraalwater tijdens lunch en diner in de à la carterestaurants. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.
   

  Cruises die onder deze aanbieding vallen zijn:

  MSC Divina (4 dagen) met vertrek op 8 juli 2017

  MSC Fantasia (4 dagen) met vertrek op 3 of 4 november 2017

  MSC Musica (5 dagen) met vertrek op 5 november 2017

  MSC Preziosa (6 dagen) met vertrek op 18 en 19 oktober 2017

  MSC Preziosa (5 dagen) met vertrek op 23 oktober 2017

  MSC Preziosa (6 dagen) met vertrek op 27 oktober 2017

Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode van 6 april t/m 31 mei 2017 en zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. Deze aanbieding is geldig op de Bella en Fantastica experience op een binnenhut, hut zeezicht/buitenhut of balkonhut. De prijs is op basis van volpension. Per hut ontvangt men één gratis Streamer internetpakket. Inclusief Lunch & Diner restaurant drankpakket is geldig voor 1e en 2e persoon in de hut - indien de hut wordt bezet door meer personen dan dient voor hen het Lunch & Diner restaurant drankpakket er verplicht tegen betaling bijgeboekt te worden (volwassenen € 16,50 p.p.p.d en kinderen € 9 p.p.p.d). Indien men gebruik maakt van de mogelijkheid, tegen betaling, tot upgraden naar All -inclusieve dan geldt deze verplichting ook voor alle personen in de hutBijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de MSC Armonia, MSC Magnifica, MSC Musica, MSC Opera, MSC Poesia, MSC Orchestra en MSC Sinfonia kennen de categorie 'Buitenhut' met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht. Voor de MSC Divina, MSC Fantasia, MSC Preziosa en MSC Splendida zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht.  MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar http://www.msccruises.nl/nl_nl/algemene-voorwaarden.aspx.


Cruises die onder deze aanbieding vallen zijn:

MSC Divina (4 dagen) met vertrek op 8 juli 2017

MSC Fantasia (4 dagen) met vertrek op 3 of 4 november 2017

MSC Musica (5 dagen) met vertrek op 5 november 2017

MSC Preziosa (6 dagen) met vertrek op 18 en 19 oktober 2017

MSC Preziosa (5 dagen) met vertrek op 23 oktober 2017

MSC Preziosa (6 dagen) met vertrek op 27 oktober 2017