- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Altijd al willen cruisen op de MSC Meraviglia in de Middellandse Zee? Profiteer nu van onze waanzinnige aanbieding! Zoek de winterzon op en boek uw wintercruise naar het veelzijdige Middellandse Zee. 


Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op een groot aantal geselecteerde Wintercruises met de MSC Meraviglia! Afhankelijk van de door u gekozen hut en experience krijgt u het volgende gratis drankpakket:


  • Boekt u een Bella of Fantastica binnenhut of hut zeezicht? Dan ontvangt u een gratis Lunch- en Diner restaurant drankpakket.
  • Boekt u een Bella of Fantastica balkonhut? Dan ontvangt u een gratis All-Inclusive drankpakket.


U kunt voor de Cirque du Soleil at Sea kiezen uit de SONOR of VIAGGIO voorstelling*. Kijk naar een exclusieve voorstelling van de wereldberoemde Cirque du Soleil aan boord van de MSC Meraviglia. De SONOR voorstelling zal u meenemen naar een parallelle wereld van culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen. VIAGGIO zal u in een universum met kleur onderdompelen, waarbij uw verbeelding van begin tot eind wordt geprikkeld.  


*Na het boeken van uw cruise via de website krijgt u automatisch de voorstelling toegewezen. Indien u deze wilt wijzigen dient u contact met ons op te nemen via 023 71 11 510.  


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.