MSC Meraviglia
TWEEDE PERSOON -50% KORTING
+ DINER EN CIRQUE DU SOLEIL AT SEA
+ TWEE SPECIALITEITEN RESTAURANTS

Altijd al willen cruisen op de MSC Meraviglia in de Middellandse Zee? Profiteer nu van onze waanzinnige aanbieding! Momenteel krijgt de tweede persoon maar liefst -50% korting op zijn/haar cruise en krijgen de 1e en 2e persoon in de hut een GRATIS diner en Cirque du Soleil at Sea voorstelling en mogen ook nog eens gratis dineren in twee van onze specialiteiten restaurants (EATALY en BUTCHER'S CUT). 


U kunt voor de Cirque du Soleil at Sea kiezen uit de SONOR of VIAGGIO voorstelling*. Geniet van de meest heerlijke gerechten terwijl u kijkt naar een exclusieve voorstelling van de wereldberoemde Cirque du Soleil aan boord van de MSC Meraviglia.  De SONOR dinerervaring zal u meenemen naar een parallelle wereld van culinaire creaties die niet alleen een lust voor het oog zullen zijn, maar ook voor de zintuigen. VIAGGIO zal u in een universum met kleur onderdompelen, waarbij uw verbeelding van begin tot eind wordt vermaakt.  


*Na het boeken van uw cruise via de website krijgt u automatisch de voorstelling toegewezen. Indien u deze wilt wijzigen dient u contact met ons op te nemen via 023 71 11 510.  


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.