NIEUWE VAARROUTE OOSTELIJKE MIDDELLANDSE ZEE

MSC Cruises breidt zich in de zomer verder uit in de Oostelijke Middellandse Zee met een spannende en nieuwe route met de MSC Lirica. 


De gloednieuwe route die de MSC Lirica aanbiedt, begint en eindigt in de romantische stad Venetië (Italië), met een aantal van de mooiste en charmantste bestemmingen in de Oostelijke Middellandse Zee:

• Mykonos (Griekenland): een hele dag naar het wereldberoemde Griekse eiland, dat bekend staat om zijn opvallende contrasten, levendige straatjes die leiden naar rustige stranden, relaxte restaurants en iconische witte kalkgebouwen.

• Heraklion/Kreta (Griekenland): de vesting in Heraklion markeert de poort naar het grootste eiland van Griekenland, Kreta. Hier zou volgens de Griekse mythologie, met de witte zandstranden vooraan en op de achtergrond de witte bergen met de Ideon grot, de Griekse God Zeus geboren zijn.

• Corfu (Griekenland): Geniet van een lang verblijf in deze stad die Venetiaanse, Franse en Britse invloeden heeft. Niets kan je afleiden van de prachtige kustlijn met kristalhelder water en ruige rotspartijen.

• Dubrovnik (Kroatië): Een oude stad uit de 16e eeuw omringd door hoge stenen muren. Neem de kabelbaan naar de top van de berg om deze stad van boven te kunnen bewonderen.

• Bari (Italië): Gelegen aan de Adriatische Zee, biedt deze prachtige havenstad gasten een schitterende geschiedenis en gouden stranden, allemaal op wandel afstand.


Niet alleen is dit een geheel nieuwe route, maar MSC Cruises biedt de gasten ook meer tijd om een aantal van deze prachtige bestemmingen te ontdekken, zoals bijvoorbeeld een langer verblijf op Corfu en een volle dag op Mykonos.


MSC Lirica zal deze route in de Oostelijke Middellandse Zee varen van 6 april tot 7 oktober 2018. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.


MEER OVER DE MSC LIRICA


Geheel gerenoveerd in 2015 als een onderdeel van het 200 miljoen kostende Renaissance Programma van MSC Cruises, vertegenwoordigt de MSC Lirica onze stijl en comfort op zee. Dit moderne schip biedt luxe dinermogelijkheden aan met de beste Mediterrane en internationale gerechten, exclusief entertainment van wereldklasse, faciliteiten voor families en kinderen van alle leeftijden, pure verwennerij & wellness en comfortabele accommodaties die aan elke behoefte voldoen.

Er zijn genoeg lounges en bars om van een drankje te genieten voorafgaande aan het diner of de theatershow. Neem bijvoorbeeld de Beverly Hills Bar en de traditionele Engelse Lord Nelson pub, terwijl er in het Broadway theater 6 avonden per week een spectaculaire show wordt opgevoerd.

Ruime nieuwe hutten met balkon bieden een prachtig panoramisch uitzicht en 4 restaurants en een groot buffet restaurant serveren een verscheidenheid aan culinaire gerechten.

Met de hulp van bekende partners als Chicco, LEGO® en Namco®, biedt het schip speelruimtes voor families met kinderen van alle leeftijden. Denk hierbij aan een spannend waterspray park met leuke waterfuncties en 5 speciale kinderruimtes.