EEN BIJZONDERE MANIER VAN DE WERELD ZIEN
Ontdek deze lezersaanbieding!

De Middellandse Zee ontdekken per cruise

Een unieke manier om de parels van het Westelijke Middellandse Zeegebied te verkennen. Cruise met de gloednieuwe MSC Meraviglia vanuit Barcelona en ontspan in comfort en stijl aan boord van dit gloednieuwe cruiseschip. Een cruisevakantie is de ideale oplossing voor wie plezier wil maken en in alle comfort wil reizen naar meerdere bestemmingen in één vakantie. Wanneer u van de ene haven naar de andere reist, kunt u genieten van alle faciliteiten aan boord van een van onze moderne cruiseschepen. Al eeuwen zijn reizigers gefascineerd door de schatten van de Middellandse Zee. Ontdek met het cruiseschip de MSC Meraviglia bijzondere plaatsen, geweldige natuur en geniet van de Mediterranee aan boord van MSC Cruises.


Vertrek met de gloednieuwe MSC Meraviglia op deze last minute en ontvang een gratis Cirque du Soleil show aan boord voor twee personen.


MSC Meraviglia

De MSC Meraviglia zit vol met bijzondere eigenschappen die de perfecte ervaring op zee kan bieden voor elk seizoen. Aan boord kunt u genieten van een uitstekende, authentieke eetgelegenheden en entertainment van wereldklasse met panoramisch uitzicht, een promonade gelegen op twee dekken met een 480 m² LED-dome en een spectaculair amusementsgebied verbonden met een openluchtwaterpark.


Familieplezier

Voor ouder en kind zijn er genoeg faciliteiten aan boord. Er zijn clubs voor kinderen van vijf leeftijdsgroepen. Elke club organiseert leeftijdsgebonden activiteiten waarbij de kinderen zich geen moment zullen

vervelen. Wanneer de ouders hun kinderen hebben toevertrouwd aan de kidsclubs kunnen zij bijvoorbeeld iedere dag een nieuwe stad ontdekken, heerlijk ontspannen bij het zwembad en genieten van de zon. Of boek een schoonheidsbehandeling en kom tot rust in de MSC Aurea Spa.


Entertainment

Laat u vermaken door onze professionele entertainers, met fantastische Broadwayshows in het theater, waag een gokje in het casino en dans de voeten van de vloer in de disco. Het plezier aan boord van een

cruiseschip van MSC Cruises gaat zelfs tot in de late uren verder met een middernachtbuffet met cabaret en disco.


Inhoud arrangement

- 8-daagse Westelijke Middellandse Zee cruise met de MSC Meraviglia vanuit Barcelona

- De cruise is op basis van volpension in de door u gekozen hutcategorie

- Alle shows, live muziek en entertainment en vrij gebruik van de meeste faciliteiten


Wanneer u deze lezersaanbieding boekt ontvangt een gratis Cirque du Soleil pakket! 

Maak uw cruise compleet en vraag naar de vluchtmogelijkheden inclusief transfers. Boek tevens een all-inclusive drankpakket!