LAST-MINUTE
MIDDELLANDSE ZEE

Boek deze zomer een Middellandse Zee cruise door gebruik te maken van onze beste last-minute deals voor juni t/m augustus.


Een ruime keuze aan bestemmingen voor uw last-minute vakantie aan boord van bijvoorbeeld de MSC Bellissima, MSC Divina en MSC Fantasia.


MSC Bellissima, het nieuwste vlaggenschip dat in maart in de vaart is gekomen, zal varen naar Spanje, Frankrijk, Malta en Italië. Het schip biedt een breed scala aan geavanceerde functies, waaronder MSC for Me en ZOE, 's werelds eerste virtuele persoonlijke cruise assistente.


MSC Divina en MSC Fantasia hebben elk een speciale vaarroute naar verschillende delen van Italië, Frankrijk en Spanje.


Voor meer informatie en reserveringen neem contact op met MSC Cruises: 023 71 11 510 of maak een online boeking.

De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt zolang de voorraad strekt. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan niet worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx