GRATIS UPGRADE ACTIE
MSC GRAND VOYAGES

Op geselecteerde winter MSC Grand Voyages heeft MSC Cruises een gratis upgrade actie gelanceerd. De upgrade zit automatisch verwerkt in de getoonde prijzen, zodat u geen verdere handelingen hoeft te doen om te kunnen profiteren van deze waanzinnige actie. 


U betaalt voor een buitenhut tijdelijk de prijs van een binnenhut en voor een balkonhut betaalt u de prijs van een buitenhut. Verwen uzelf met meer luxe en ontspan tijdens uw cruise naar de mooiste bestemmingen! Boek uw cruise met een Bella of Fantastica experience en maak gebruik van onze actie!


Voor meer informatie en reserveringen kunt u bellen met MSC Cruises: 023 71 11 510 of boek uw cruise online.

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn tussen 14 juni tot en met 29 augustus 2019 of zolang de voorraad strekt. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Bijkomende kosten:  Hotel Service Charge , drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Voor de MSC Preziosa zijn er in de categorie 'Bella Balkonhut' enkele hutten met gedeeltelijk zicht. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx