BOEK UW WINTERCRUISE EN ONTVANG EEN GRATIS DRANKPAKKET!

Zoek de winterzon op en boek uw wintercruise naar een van onze fantastische bestemmingen. Cruise naar het mystieke Dubai, Abu Dhabi en Oman, het veelzijdige Middellandse Zee, de altijd zonnige Caribbean, Cuba of de Franse Antillen

 

Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op geselecteerde Wintercruises! Boekt u een Bella of Fantastica binnenhut of hut zeezicht? Dan ontvangt u een drankpakket met gratis drankjes tijdens lunch en diner. Wanneer u een Bella of Fantastica balkonhut boekt ontvangt u een gratis all-inclusive drankpakket. 


Wat is er geweldiger dan uitkijken naar een compleet verzorgde vakantie op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises? Profiteer van deze aanbieding en kies uit één van onderstaande geselecteerde afvaarten en kijk uit naar de warme winterzon in de koude wintermaanden.

 

Voor vluchtmogelijkheden inclusief transfers, meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.