BOEK UW FLY & CRUISE NAAR DE EMIRATEN
EN ONTVANG EEN GRATIS DRANKPAKKET!

Zoek de winterzon op en boek uw Fly & Cruisepakket naar de winterzon en ontdek Dubai, Abu Dhabi en India.

 

Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op geselecteerde Fly & Cruisepakketten! Afhankelijk van de door u gekozen hut en experience krijgt u het volgende gratis drankpakket:


 • Boekt u een Bella of Fantastica binnenhut of hut zeezicht? Dan ontvangt u een gratis Lunch- en diner restaurantdrankpakket
 • Boekt u een Bella of Fantastica balkonhut? Dan ontvangt u een gratis All-Inclusive drankpakket


Vluchtschema MSC Splendida 8-daagse Fly & Cruise pakket:

Heenvlucht op zaterdag: van Amsterdam naar Abu Dhabi 20.25-06.00 uur (vertrek op zaterdag met aankomst op zondag gevolgd door inscheping)

Terugvlucht op zondag:  van Abu Dhabi naar Amsterdam 09.25-14.00 uur


Vluchtschema MSC Lirica 12 of 15-daagse Fly & Cruise pakket:

Heenvlucht: 1 dag voor vertrekdag cruise van Amsterdam naar Dubai 22.00-07.45 uur (Vertrek vlucht is 1 dag voor vertrek cruise, u komt aan op de dag van inscheping)

Terugvlucht: Op de dag van ontscheping van Dubai naar Amsterdam 08.10-12.40 uur


Wat is er geweldiger dan uitkijken naar een compleet verzorgde vakantie op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises? Profiteer van deze aanbieding en kies uit één van onderstaande geselecteerde afvaarten en kijk uit naar de warme winterzon in de koude wintermaanden.

 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

 • Lunch & Diner restaurant drankpakket

  Lunch & Diner restaurant drankpakket
  Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.
 • All inclusive Restaurant & Bar drankpakket

  All inclusive Restaurant & Bar drankpakket
  Onbeperkte consumptie van selectie alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker.