- DEZE AANBIEDING IS HELAAS VERLOPEN -

Zoek de winterzon op en boek uw cruise naar de winterzon en ontdek Cuba de Caribbean en de Franse Antillen.

 

Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op geselecteerde afvaarten! Afhankelijk van de door u gekozen hut en experience krijgt u het volgende drankpakket gratis:


 • Boekt u een Bella of Fantastica binnenhut of hut zeezicht? Dan ontvangt u een gratis Lunch- en Diner restaurant drankpakket*
 • Boekt u een Bella of Fantastica balkonhut? Dan ontvangt u een gratis All-Inclusive drankpakket


Wat is er geweldiger dan uitkijken naar een compleet verzorgde vakantie op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises? Profiteer van deze aanbieding en kies uit één van onderstaande geselecteerde afvaarten en kijk uit naar de warme winterzon in de koude wintermaanden.


*Voor afvaarten met vertrek vanuit Miami geldt dat deze aanbieding alleen van toepassing op basis van 2-persoonsbezetting en niet mogelijk op 3- en of 4-persoonshutten. 


Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

 • Lunch & Diner restaurant drankpakket

  Lunch & Diner restaurant drankpakket
  Onbeperkt wijn per glas (een keuze uit 2 witte, 2 rode en 1 rosé huismerk wijnen), mineraalwater, tapbier, frisdranken en vruchtensappen tijdens lunch en diner. De dranken die onder dit pakket vallen, kunnen worden genuttigd in de à la carterestaurants en bij de buffetrestaurants, maar niet in de specialiteitenrestaurants.
 • All inclusive Restaurant & Bar drankpakket

  All inclusive Restaurant & Bar drankpakket
  Onbeperkte consumptie van selectie alcoholische en non-alcoholische dranken, waaronder een uitgebreid aanbod van drankjes en cocktails van de barlijst, een toegewijde selectie van wijnen per glas, tapbier, een uitgebreide selectie frisdranken, vruchtensappen en klassieke warme dranken (koffie, espresso, cappuccino, etc.), evenals ijs om mee te nemen in een hoorn of beker.

Deze aanbieding is geldig op geselecteerde afvaarten die geboekt zijn vanaf 10 augustus t/m 30 september 2018 of zolang de voorraad strekt. Dit aanbod is geldig voor inwoners van Nederland. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. De prijs is op basis van volpension. Het gratis drankpakket is geldig voor de eerste en tweede persoon in de hut. De overige personen in de hut dienen het drankpakket verplicht af te nemen. 


Inbegrepen in het Fly & Cruise pakket met de MSC Armonia:

* Vlucht van Amsterdam naar Miami, inclusief ruimbagage (23kg)

* 2 hotelovernachtingen in Miami

* Inclusief alle transfers

* Twee gratis excursies volgens het People-to-People programma

Exclusief is het visum voor Cuba, bij inscheping te verkrijgen à $30 per persoon


Inbegrepen in het Fly & Cruise pakket met de MSC Preziosa:

* Vluchten vanaf Frankfurt, inclusief ruimbagage (20kg)

* Inclusief alle transfers


Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, drankjes, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. Voor de categorie 'Buitenhut met gedeeltelijk zicht hetgeen inhoudt dat er zeer beperkt tot nihil zicht kan zijn. Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx