Gratis all-inclusive drankpakket
- Deze actie is verlopen -

Ontdek de wereld met MSC Cruises en boek uw cruise naar één van onze fantastische bestemmingen. Cruise naar het veelzijdige Oostelijke of Westelijke Middellandse Zee gebied, het natuurlijke Noord-Europa of de altijd zonnige Caribbean en Cuba.


Tijdelijk ontvangt u een gratis drankpakket op geselecteerde cruises! Boekt u een Bella, Fantastica of Wellness experience? Dan ontvangt u een gratis all-inclusive drankpakket gedurende uw cruise.


Wat is er geweldiger dan uitkijken naar een compleet verzorgde vakantie op één van de prachtige cruiseschepen van MSC Cruises? Profiteer van deze aanbieding en kies uit één van onderstaande geselecteerde afvaarten en ontdek de wereld aan dek bij MSC Cruises.


Boekt u een Aurea experience of Yacht Club op de geselecteerde afvaarten dan is uw verblijf uiteraard al op all-inclusive basis en ontvangt u van ons zakgeld te besteden tijdens uw cruise:


- Aurea experience: €100,- p.p.
- Yacht Club: €150,- p.p.
 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met uw reisbureau/cruisespecialist, maak een online boeking of bel met MSC Cruises: 023 71 11 510.

Bekijk hier de bestemmingen

Voorwaarden

Voorwaarden: Deze aanbieding is geldig tot en met 30 april 2018 en zolang de voorraad strekt. Deze aanbieding is geldig voor inwoners van Nederland en alleen in combinatie met de Bella, Fantastica of Wellness experience. De beschikbaarheid van het aanbod dient bij reservering te worden herbevestigd. Het gratis all-inclusive drankpakket is voor de eerste en tweede persoon in de hut. Indien de hut bezet wordt door meer dan twee personen dienen de overige personen het all-inclusive drankpakket er verplicht bij te boeken. Zakgeld geldt voor de eerste en tweede persoon in de hut. Niet genoten zakgeld geeft geen recht op uitbetaling in contant geld en is niet na afloop van de cruise opeisbaar. Bijkomende kosten: Hotel Service Charge, eventuele excursies, uitgave van persoonlijke aard, donatie UNICEF € 1. Indien men een garantiehut boekt ontvangt men het hutnummer vanaf 7 dagen voor vertrek. MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment bepaalde afvaarten uit te sluiten. MSC Voyagers Clubkorting kan worden toegepast op afvaarten uit deze actie. Deze aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen en is niet retro-actief. Voor de volledige algemene voorwaarden ga naar https://www.msccruises.nl/nl-nl/Algemene-Boekingsvoorwaarden.aspx